I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Værsgo, her er opskriften

I dag serverede vi fransk lavendel-lemonade i pavillonen til alle jer, der var forbi, og flere spurgte efter opskriften. Jeg har lagt den herinde på skønhedsbloggen før, men gør det meget gerne igen for det er en både virkelig velsmagende og meget smuk lemonade (den har en svag rosa farve). Opskriften kommer fra den fine Echo Deli i Marais-kvarteret i Paris (don’t miss, hvis du er på de kanter) og den er superlet at lave.

Den laves på en lavendelsirup, hvor du opvarmer en kop rørsukker, en kop vand og 3-4 spsk tørret lavendel til kogepunktet, lader det køle ned. Jeg opbevarer det i køleskabet. Når siruppen er kold, blander du halvdelen af siruppen med saften fra 2 citroner i en kande, tilføjer en håndfuld isterninger og fylder op med danskvand. Voila.

Jeg har (stadig) et kæmpecrush på lavendel. Alt fra de små fine franske bon-bons med lavendel og viol, til floral latte, denne lavendel-maske og denne absolut afhængighedsskabende økologiske læbescrub med lavendel og mint. Der er også et touch af lavendel i min egen parfume og så har jeg netop, sammen med en dygtig irsk aromaterapeut, kreeret noget, jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer. Det vender jeg tilbage til næste gang, du klikker ind, men vil du have et lille sneak peak, så er det lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...