I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lørdagsåbent i dag (og tirsdagsåbent i næste uge)

Der er dejligt mange fridage i denne tid, og jeg forsøger efter bedste evne at holde dem. At holde fri er ikke altid min stærkeste side, der er altid noget, man lige kan læse, lave, ordne, gøre, og hvis jeg slapper alt for meget af, så vælter nye idéer altid frem. Og så er jeg jo lige vidt.

Det er derfor, vi ikke holder åbent hver lørdag i den lille skønhedspavillon, men kun den første lørdag i måneden. Og de er i dag, hvor solen skinner, Kongens Have er for alvor ved at springe ud og vi har pudset messinghylderne og sat blomster i vaserne (eller i neglelakfjerner-flaskerne for at være helt præcis, for dem vi har, er så fin, og rent faktisk kan man sætte en blomst i den uden at blomsten visner og dør. Hvor mange lakfjernere kan du sige det om?), så kig endelig forbi i dag mellem 10-14. Måske din solcreme trænger til en opdatering (nej, du kan ikke bruge den fra sidste år), dit humør til nye lakfarver (min nye forårsfavorit er denne) eller din hud til et forårsboost? Vi har også netop fået en stor ny forsyning hjem af vores populære ansigtsruller (jaderuller, rosenquartz-ruller og ametyst-ruller), så alt er tilbage på hylderne (og nej, det er ikke ligegyldigt hvilken ansigtsrulle, du vælger. Læs hvorfor her)

Der er også mulighed for alle jer, der har forudbestilt ILOVEBEAUTYbokse, Yummy Mummy-bøger, Gua Sha’er og ansigtsruller til at komme og hente jeres fine pakker til weekenden. Det kan I også både tirsdag og onsdag i den kommende uge. Vi holder nemlig ekstra-åbent på tirsdag fra 11-17 pga. Kristi Himmelfarts-ferien. Noget for noget.

3 Kommentarer

 • Svar
  lullu
  6. maj 2018 kl. 18:43

  Hej Charlotte.
  Jeg håber du kan hjælpe mig lidt her. Jeg har i noget tid overvejet enten at købe vintners daugherts eller bioeffect serum (dag). Begge er forholdsvis dyre i prisen, så jeg kan kun købe den ene og jeg har kum læst gode ting om begge. Jeg ved godt du sælger førstnævnte men jeg håber du vil se bort fra muligheden for et salg i din anbefaling?
  Jeg har lidt tydelige porer omkring næsen, jeg har håndtere forskellige farver i ansigtet og døjer med urenheder ved købekanten.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. maj 2018 kl. 06:57

  Kære Lullu,

  Mange tak for din hilsen, og undskyld sent svar. Den var smuttet for mig.

  Og jeg er absolut enig i, at du kun skal investere i en af dem (medmindre du virkelig vil give den en skalle med den ene om morgenen og den anden om aftenen). Jeg er vild med BioEffect, men dagserummet er ikke min favorit. Jeg elsker deres 30-dages kur et par gange om året og den nye øjenmaske med pads. Og deres bodyserum er også rigtig god. Dagsserummet synes jeg personligt efterlader mig med en slags hinde på huden, som jeg ikke er vild med. Men der er masser af andre som elsker den, så jeg synes, at du skal bede om en prøve på den, så du kan se, om det er noget for dig.

  Du er også velkommen forbi min skønhedspavillon efter en prøve på Vintner’s Daughter. Jeg er jo en smule biased, når det kommer til denne, for jeg har kun produkter på hylderne som jeg elsker og bruger selv. Det handler vitterlig ikke om et salg (jeg forstår godt at du nævner det), men om at det er min hånden på hjertet-holdning, at Vintner’s Daughter kan gøre så meget for så manges hud. Jeg er sikker på, at den også kan gøre rigtig meget for din, fordi den i bund og grund handler om at få huden tilbage i balance – uanset om den er sart og reaktiv eller har urenheder. Begge dele handler om en form for inflammation i huden, som kan afhjælpes med de rigtige ingredienser.

  Men igen, begge er virkelig gode produkter med synlige resultater, og du køber absolut ikke katten i sækken med nogle af dem. Hvis jeg var dig, ville jeg lade det komme an på en prøve (helt bogstaveligt). Du vil ikke kunne se decideret resultater ved blot en prøves brug, men du vil hurtigt kunne mærke, hvilken af dem, der passer bedst til dig.

  Jeg håber, det kan hjælpe dig lidt på vej.

  De bedste hilsner, Charlotter

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. maj 2018 kl. 06:59

  PS: Jeg vil i øvrigt anbefale dig Balm Balms Witch Hazel Toner, som er eminent til porer. Lige nu er den desværre udsolgt og vi venter på at få at vide, hvornår vi kan få nye hjem. Men hold øje med den, den ville helt sikkert være god i din daglige rutine også.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...