I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Det er derfor mine negle pludselig er så stærke

Jeg bed mærke i det første gang for nogle uger siden. Min (ellers hårdt prøvede – håndsprit og håndvask, anyone) negle voksede sig pludselig langt stærkere og dét endda meget hurtigere end vanligt. Først tænkte jeg, at det var aktiv brug af negleolie, men det var det egentlig ikke noget nyt i. Men så talte jeg med Kate.

Kate står bag Ancient+Brave som er dét kollagenpulver, jeg, efter nøje tests og brug, har valgt at sætte på hylderne hos os. Det er det reneste, jeg er stødt på, det mest ordentlige firma, jeg har mødt i den henseende og så er det det eneste kollagenpulver, jeg har testet, der hverken klumper, smager eller lugter. Du kan vitterlig ikke gætte at det er i, hvis du ikke ved det.

Men tilbage til neglene. For kollagen styrker ikke kun din hud. Det styrker også hår, knogler, led, brusk, bindevæv – og negle. Jeg synes også at jeg kan se det på mit hår. Og mærke det på min krop.

Det er heller jo ikke uden grund, at det er No. 1 bestseller-brand på hylderne hos det berømte stormagasin Selfridges i London, når det kommer til helse og sundhed.

Du kan læse mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...