I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Derfor skal du lægge din ansigtsrulle i vindueskarmen i fuldmåne (ja, det er i nat)

Det kan lyde hokus-pokus. Men efter en årrække med et skønhedsfokus, der har drejet sig om rynker, rutiner og resultater er vi igen begyndt at søge magien i skønhedsverdenen og alt, hvad den (også) byder på af velvære, ro og feel good.

Og egentlig er der intet nyt i det. Månen har altid haft en mystisk og mytisk tiltrækningskraft på os. Månens faser hævdes at have indflydelse på mange ting i og omkring os. Biodynamiske haver bliver plantet og passet efter månen og kvinders cyklus hævdes ofte at være månebestemt. Sågar siger nogle, at månen har indflydelse på hvornår og hvordan vores hår gror (den havde også indflydelse på min fødsel – jeg fødte i fuldmåne, og min søn vågner stadig om natten, når fuldmånen regerer).

Fuldmåne-ceremonier er en spirende trend.

Ifølge eksperter er denne slags ritualer mere rationelle end de måske umiddelbart lyder. Psykologer har påpeget at disse ritualer kan være yderst effektive til at reducere stress og angst, opbygge selvtillid og hjælpe til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre.

Så here’s the deal: Når du lægger din ansigtsrulle i vindueskarmen i fuldmåne, hævdes den at blivet charget med fuldmånens gode energi og få forstærket sine egne. Men hvad står de forskellige sten for?

Rosenquartz er kendt som (selv)kærlighedsstenen og siges at have en positiv indvirkning på dit hjertechakra. Endvidere hævdes den at kunne mindske stråling omkring os.

Jade er kendt for at have en meditativ indvirkning på sindet, og give ro, harmoni og balance.

Ametyst er en halvædelsten, der hævdes at virke rensende, opløftende og beroligende på krop og sind. Derudover siges den at have en positiv indvirkning på din søvn.

Alle vores ansigtsruller bliver håndlavet efter vores egne forskrifter og anvisninger, og vi går meget højt op i, hvordan de er lavet, hvor de kommer fra og at der absolut ingen kemikalier er anvendt i produktion og slibning.

Oven i købet har vi bedt om at få overskydende krystaller fra produktionen med, og dem giver vi videre til jer, når I køber ansigtsruller.

Se det som lidt tryllestøv, feel good og god energi.

9 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  19. februar 2019 kl. 23:40

  Jeg smutter straks til vinduet med min jade 🙂
  For mange år siden blev der lavet et forskningsprojekt, hvor en flok kvinder blev sendt i eb mørk bjerghule i et halvt års tid.
  De begyndte at få menstruation alle på samme tid og ved fuldmåne, trods de var i mørke hele tiden og ikke blev informeret om fuldmåne eller andet.
  Så jo fuldmånen har nok en del kraft og saft 🙂
  Tak for info og en god fuldmånenat ønskes du og sønnike om han stadig vågner!

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. februar 2019 kl. 07:44

   Kære Tina,

   Tak for din hilsen og ikke mindst info om forskningsprojekt. Jeg havde hørt dét om at få menstruation samtidig i grupper, men ikke at fuldmånen havde så stor indflydelse. Det er vildt (og vildt at indgå i et sådan projekt, hvor man skal opholde sig i en mørk bjerghule i et halvt år – jeg har det svært bare med januar måned;)

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  20. februar 2019 kl. 06:44

  Min har været i vinduet flere gange ved fuldmåne i denne uge ?knus fra Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. februar 2019 kl. 07:44

   Kære Tanja,

   Tak for din hilsen, og godt du er i fuld sving. Det kan kun give god energi og ikke mindst god glød.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  20. februar 2019 kl. 08:11

  Hej igen Charlotte. Tak for svar igår om krops olien.:) du anbefaler også hår olien. Jeg har dog fint lysnet hår og er normalt lidt forsigtig med olie i håret( bortset fra min dejlige David mallet olie som jo intet fedtet efterlader sig. Tværtimod. Kun pleje og fylde: ) Jeg står dog og mangler en god hår kur så måske jeg skal give denne en chance så. Har lige et andet spørgsmål også. Elsker jo min kokos olie rens fra balm balm . Tænker ikke jeg vender tilbage til mine skum rens mere da jeg og faktisk lige nu døjer med perioral dermatis( som jeg desværre ikke ved hvad det bliver udløst af) Kan olien bruges året rundt og også sommer eller bruger du andet i sommer halvåret? Og ligeledes olie. Bruger du selv ansigts olie året rundt? Charlotte har du nogle gode råd eller erfaring omkring perioral dermatis? Jeg lever sundt og gør meget for min sundhed men dette her udslæt dukker indimellem op som ud af det blå. Tænker det er hormonerne og måske ikke så meget maden jeg spiser. Har hørt at ost og generelt mælkeprodukter kan udløse udslæt. Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. februar 2019 kl. 20:20

   Hej Tanja,

   Jeg er selv forsigtig med olie i håret, men denne er virkelig god som kur (Mallets Hair Serum kan du bruge når som helst og både i tørt og vådt hår som du foretrækker det – jeg elsker den også). Den er også god om sommeren som beskyttende olie til håret, når man er på stranden eller ved poolen, hvis vi lige skal tage lidt forskud på den årstid;)

   Mht. Balm Balm Coconut Cleanser, så ja, den bruger jeg absolut året rundt. Og jeg bruger også ansigtsolier året rundt. Jeg ville slet ikke kunne undvære dem. Jo mere, jo bedre.

   Og perioral dermatitis, det oplever jeg faktisk at flere og flere har og spørger om. I det hele taget spørger stadig flere om hududfordringer som eksem, rosacea og dermatitis, og mit bud er, at mange over længere tid har fulgt skønhedstrends som Dermaroller, syrer, A-vitaminkure og lignende mere ‘hårde’ og invasive skønhedstrends, der i mange tilfælde bringer huden i ubalance, giver en tyndere og mere skrøbelig hudbarriere og dermed en lettere udsat hud. Samtidig lever rigtig mange et stresset liv som også bringer ubalance med sig.

   Jeg oplever at en mere blid og rolig tilgang til hudpleje gør en forskel, og samtidig har jeg set rigtig gode resultater med Vintner’s Daughter (også selv om mange hudlæger herhjemme siger, at man skal holde sig fra olier). Den indeholder blandt meget andet anti-inflammatoriske ingredienser, og perioral dermatitis er, ligesom rosacea og andre hududfordringer, en inflammation i huden. Herudover mener jeg absolut at kost og livsstil kan være med til at holde det ned og måske helt væk.

   Hos os i pavillonen anbefaler vi ofte, at man laver en hud-dagbog, når man oplever sådanne hududfordringer. Altså skriver kort ned dagligt hvordan huden har det, hvilken kost man har indtaget, hvilke produkter man har brugt, om det har været en stresset dag og måske også hvor man er i sin cyklus. Det kan lyde af meget, men det er hurtigt gjort, og det kan ofte relativt hurtigt give et billede og et overblik, som man ellers ikke ville have fået.

   Måske det også kan hjælpe dig.

   Mange hilsner, Charlotte

   • Svar
    Tanja
    21. februar 2019 kl. 07:34

    Tusind tak for svar Charlotte. Jeg vil lave dagbog fremover omkring huden. Kh. Tanja

 • Svar
  marianne juhl
  20. februar 2019 kl. 13:00

  Øv nåede det ikke i går – tænker om den fast skal ligge i vindueskarmen i mit soveværelse ? Det kan der vel ikke ske noget ved 🙂
  Tak for en dejlig blog

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. februar 2019 kl. 20:44

   Kære Marianne,

   Mange tak for din hilsen. Hvis du får brugt den, når den ligger i vindueskarmen, så er det da smart lige at dække sig ind på den måde (selv er jeg nødt til at have mine ansigtsruller og Gua Sha’er liggende fremme på sofabordet, så de er lige til at gå til – ellers får jeg det ikke gjort). Jeg plejer også at lave en lille ting på bloggen og på instagram om fuldmåne, når jeg husker det;)

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...