I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Vi har udvidet åbningstiderne i pavillonen

Altså. Min skønhedspavillon startede jo egentlig som et lille projekt, hvor jeg kunne kombinere skriveplads med udsigt til træer og en af verdens fineste haver med et par messinghylder med skønhedsprodukter som jeg elsker og drømte om at gøre  tilgængelige for alle jer også. Vi startede ud med åbningstider der var fuldstændig modsat alt, hvad alle andre gør – kun få dage om ugen og kun én lørdag om måneden. Vi tager ikke kontanter, vi kører ikke konstante udsalg, vi ligger lidt off de gængse handelsgader (men du får en tur gennem Kongens Have foræret) og i det hele taget har vi kørt med vores helt egne (retail)regler.

Og vi elsker, at I elsker det lige så meget som os, når man gør sig ekstra umage og gør tingene lidt anderledes. Det er jeg mere end taknemmelig for, og vi sætter pris på hvert eneste besøg hos os hernede. Tænk at I prioriterer at komme forbi os, når I er i byen, selv om I bor i Skagen, Sønderjylland og Schweiz.

I skal naturligvis ikke gå forgæves. Så nu har vi udvidet åbningstiderne lidt hernede. Vi holder stadig åbent onsdag, torsdag og fredag, men nu fra 11-17.30 så der lige er en halv time mere at løbe på (helt bogstaveligt for nogle af jer). Og så holder vi fremadrettet åbent HVER lørdag fra 11-15 (bemærk at vi har ændret tidspunktet, så det passer bedre med, hvornår det passer jer).

Jeg skriver det lige så det er let at overskue:

Onsdag 11-17.30

Torsdag 11-17.30

Fredag 11-17.30

Lørdag 11-15

Derudover er det som altid mere end tilladt at stikke hovedet ind på andre tidspunkter, hvis I kan se, at vi er der (det er vi ofte). Lad os endelig høre, hvad I synes og om det hjælper jer. Herfra glæder vi os i al fald til at se (endnu mere til) jer.

8 Kommentarer

 • Svar
  Lone
  2. oktober 2018 kl. 19:45

  Så dejligt at høre, Charlotte.
  Jeg kommer snart og henter din egen parfume, som jeg forelskede mig i da jeg i fredags hentede min Absolutely Vital. Jeg foretrækker nemlig at få “Pavilionoplevelsen” med.
  P.s. Mit halstørklæde er helt fint igen…?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. oktober 2018 kl. 11:30

  Kære Lone,

  Tak for din søde hilsen, og du skal være så velkommen i pavillonen igen. Dejligt at min parfume (også) faldt i smag. Det er jeg så glad for at høre.

  Og godt med tørklædet. Dét med at ‘lidt læbestift skader jo ikke’ kan være lidt dobbelttydigt;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Christel
  4. oktober 2018 kl. 22:37

  Ej, hvor er jeg glad for at du nu holder lørdags åben. Det har jeg drømt om længe, da jeg har haft svært ved at nå ind forbi din dejlige butik i hverdage. Tusinde tak for det.
  Hilsen Christel

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. oktober 2018 kl. 11:00

   Kære Christel,

   Mange tak for din hilsen. Det er jeg rigtig glad for at høre, og du skal være så velkommen.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tine Jantzen
  12. oktober 2018 kl. 00:55

  Hej Charlotte jeg hedder Tine og bor i kronprinsessegade nr 22. Din fine butik ligger i nr 23, så vi er næsten naboer. Jeg går eller cykler forbi din butik dagligt og en fag kommer jeg også ind og besøger jer. Jeg skriver til dig fordi jeg netop i disse dage afventer en pakke fra USA med mini’s fra Drunk Elefant som jeg har store forventninger til. Man kan desværre ikke købe Drunk Elefant’s produkter i Danmark så jeg tænkte om det ikke skulle være dig der skulle være den første forhandler i Danmark. Jeg tænker at du allerede har hørt om dem og jeg tænker at deres produkter og deres filosofi, fint kunne gå i tråd med dine krav til renhed og kvalitet. Bare en tanke. Høre gerne hvad du tænker om det og om du har prøvet Drunk Elefant selv eller kender nogen der har erfaring med deres produkter. Håber at høre fra dig. Tine J

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. oktober 2018 kl. 11:16

   Kære Tine,

   Mange tak for din hilsen, og ja, kom endelig ind forbi. Vi har udvidet vores åbningstider lidt og har nu åbent hver lørdag. Måske hvis du alligevel er nede efter kaffe;)

   Spændende med Drunk Elephant. Jeg kender absolut mærket og har holdt øje med det længe, og jeg er helt enig i, at deres filosofi matcher vores. Samtidig har de en superfin humor, som jeg også elsker i skønhedsverdenen, så de er på min radar. Dejligt at du tænker på os – vi elsker forslag og tanker fra jer.

   Hvilke af produkterne har du bestilt?

   De bedste hilsner, Charlotte

  • Svar
   Anne
   26. januar 2019 kl. 00:24

   Hej Tine.

   Jeg er nysgerrig og ivrig efter at få fat i Drunk Elephants produkter. Hvor har du fået bestilt fra? ☺️

   • Svar
    Charlotte Torpegaard
    26. januar 2019 kl. 13:04

    Hej Tine,

    Tak for din hilsen. Du kan finde Drunk Elephant hos forskellige shops på nettet og ellers hos udvalgte butikker i udlandet. Der kører en del polemik om deres claims på Instagram i øjeblikket – tjek evt. det. Jeg ved også, at hun er ved at sælge mærket – det er også altid interessant at følge med i, afhængig af hvem der køber op.

    Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...