I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Der er en mening med galskaben (udover sjov og hygge)

Nej, det redder på ingen måde verdenssituation. Men jeg ved at det redder blot en lille smule af rigtig manges dag lige i øjeblikket, hvor alt er presset, uvant og bekymrende. Og faktisk anbefaler læger i London netop manicure som en del af behandlingen af deres patienter med angst og depression, fordi dét at mærke sig selv og tage sig af sine hænder har en virkelig beroligende effekt på krop og sind.

Du kender det sikkert hvis du har fået en håndmassage til en behandling eller blot den rolige følelse, der giver at holde nogen i hånden.

Det kan være så lidt som at lave et håndbad med lunkent vand og en skefuld olivenolie eller et par drys grøn te fra køkkenskabet, og massere efterfølgende med en god creme. Eller, som rigtig mange af jer gør i øjeblikket, bruger det fine Manicure Ritual fra Kure Bazaar som er præcis dét, de bruger i deres manicurebehandlinger på deres populære neglebar i Paris. Se det lidt som en sheetmask, blot til hænderne, hvor du tager en sheet-handske på, der indeholder en økologisk håndkur, masserer den ind i hænderne, smider benene op og lader den sidde (gerne så længe som muligt, hvis dine hænder er lige så tørre som vores af al den håndsprit).

Har du lyst til at gøre mere ud af det, er du velkommen til at joine os til Movie Manicure på lørdag. Eller hvilken som helst dag det passer dig (og måske en veninde du deler det med over Zoom).

Læs mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...