I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

3 ting du skal huske til din Movie Manicure

Når du sætter dig godt til rette i bløde gemakker, klar til at se film, kaste dig over de spicy yndlingspopcorn og give dine værdigt trængende hænder en kærlig, ja hånd, så er der 3 tips du skal have med på vejen. Tips jeg har skrevet mig bag øret de gange, jeg har frekventeret Kure Bazaars neglebar i Paris og suget alt til mig jeg kunne.

  1. Kender du dét at man bare gerne vil give sine hænder det bedste og lader dem få et rigtig langt og varmt håndbad inden de bliver smurt ind i negleolier, cremer og manicure? Det er et no go, lærte jeg på Kure Bazaars neglebar i Paris. Især hvis du afslutter manicuren med neglelak. For dine negle opsuger vand og det gør neglene mere porøse og neglelakken mindre holdbar. Håndbade er gode (og afslappende), men hold dem korte. Tilføj evt. lidt olie eller et par skefulde te for oplevelsen og lidt ekstra pleje
  2. Jeg har brugt Kure Bazaars manicure-kit virkelig mange gange (og pedicure-kittet, for den sags skyld) uden at kende dette trick. Jeg har blot taget kurhandsken på hænderne som den var, og selv om det har virket upåklageligt, er det immervæk både smartere og mere effektivt at gøre som Bettina (min manicuredame) gjorde, da jeg frekventerede neglebaren i Paris sidst. Nemlig at folde kurhandsken ud og med hænderne eller med neglefilen fordele kuren inde i handsken ud i alle fingre og til alle kanter. Når du så tager den på, er den helt klar og du sikrer at hele din hånd får glæde af kuren.
  3. Vejen til smukke, sunde negle går gennem dine neglebånd. Holder du dem bløde og fine, vil du have langt lettere ved at få smukke negle ligesom din neglelak vil holde langt bedre. Voila. Rigtig mange af jer har spurgt ind til tørre, sprøde negle og neglebånd de sidste par uger, hvor frost og kulde har holdt deres indtog, og det bliver ikke bedre end  Rose Infusion der vitterlig er den bedste negleolie på markedet. Hav den altid stående på natbordet, hvis du, som jeg, har tendens til evigt tørre neglebånd.

Rigtig god fornøjelse med din Movie Manicure-aften (vil du have den fulde gennemgang af Movie Manicure, så se fluks med her<<)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...