I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lidt at se frem til (værsgo her kommer Movie Manicure)

Første gang jeg stødte på kombinationen af film og manicure var i 1990’erne hos Bliss Spa i Soho New York, hvor jeg fik lov at sidde blødt og se yndlingsfilm, mens jeg fik ordnet negle. Alle ved, at det er småkedeligt at sidde dér i en time og tørre, medmindre det er hos en negledame, der kan byde ind med virkelig gode sladderhistorier.

Småkedeligt eller ej, lige nu virker tanken om en professionel manicure til de vintertørre, gennemafsprittede hænder og negle virkelig appellerende. Kur og massage til hænderne. Negleolie for bløde neglebånd og sunde negle og en naturlig neglelak der ikke kræver den store vedligeholdelse, men blot ser velplejet ud. Sådan lidt à la Francaise.

Værsgo vi byder på Movie Manicure (med popcorn naturligvis)

Inspireret af oplevelsen i New York har vi fluks sammensat det fineste Movie Manicure Kit med alt du skal bruge til en ægte Kure Bazaar-manicure, du let selv kan lave derhjemme, mens du ser din yndlingsfilm. I kittet finder du selvfølgelig også en stribet popcornæske og økologiske majskorn, så du kan lave min yndlingsversion af popcorn til gildet. Det er i øvrigt også Gwyneth Paltrows yndlingspopcorn – jeg fik engang opskriften af hende.

Den deler jeg gavmildt ud af lige her.

Du finder også opskriften på den ægte Kure Bazaar-manicure præcis som de laver den på deres neglebar i Le Bon Marché i Paris, hvor jeg har været et hav af gange. Den ligger under ‘Sådan gør du’ i onlineshoppen. Alt du skal bruge er med i Movie Manicure Kittet.

Som altid har vi kun et begrænset antal af vores beautykits, så hold dig endelig til, hvis du drømmer om at fylde weekenden med Tarantino, Al Pacino, spicy popcorn og manicure.

Er du hurtig på tasterne og bestiller inden klokken 16.00 i dag, sender vi fluks afsted, så du kan have dit Movie Manicure Kit til weekenden. Vil du have selskab, så tip en veninde og del oplevelsen over Zoom.

Med udsigt til nedlukning i en rum tid endnu, tænker jeg at det er lige præcis den slags ting, vi har brug for. Man har kun det sjov man selv laver. Så det gør vi.

Du får fingre i Movie Manicure lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...