I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

And the livin’ is easy

Uh, jeg kan næsten ikke holde ud at se på alle de billeder på de sociale medier fra alle dem, der allerede er stukket på ferie. Hold op, det ser hyggeligt ud med sommerhusbilleder og grillet jomfruhummer på havnen. Men der er stadig lige over en uge til det er min tur (og til at vi går på sommerblus i pavillonen), så i stedet vil jeg fylde siden herinde med sommerdrømme, stråhatte, velduftende olier og glødende tips.

Jeg starter med en sommertrend, der ikke er til at komme udenom. Du kender godt de dér små oppustelige madrasser i forskellige faconer og farver, som man kan købe i turistbutikker i de varme lande, ikk. Glem alt om dem. Vi taler kæmpe pink flamingoer/gigantiske palmeøer/glitrende enhjørninger/farverige sommerfugle. The Kardashians kører glitter-ø ved poolen, der kan huse hele klanen på én gang, og førende bloggere viser sig med you-and-me flydere, ikke til kæresten, men til, ja, deres hund, der tilsyneladende også trænger til ferie.

Og så er der Missonis kæmpesommerfugl, der spreder vingerne i det italienske modehus’ karakteristiske stribede print. Jeg er solgt og har ingen problemer med at se mig selv ligge på en gigantisk luftsommerfugl i de smukkeste farver, og dagdrømme i dagevis.

Klik ind igen for tips og trends, der fylder lidt mindre i kufferten. Nogle af dem i al fald.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...