I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Denne er virkelig god at have i baghånden (og i mundbindet)

Det er blevet tid til mundbind igen i visse sammenhænge. Blandt andet når du handler fysisk hos os i skønhedspavillonen. I den forbindelse vil jeg ikke undlade at nævne mit eget ritual, der gør mundbindene en smule mere udholdelige (og huden mindre sårbar indenunder).

Inspireret af Amly-pigerne og deres altid fine evne til at bruge aromaterapien og planternes verden, sprayer jeg Amlys Purifying Hand Mist over mundbindet og lader det ligge et øjeblik inden jeg tager det på. Det giver en mere frisk og opløftende følelse samtidig med at duften er genkendelig og tryg. Amly kalder det for Amly Mist & Mask Method.

Den fine Purifying Hand Mist indeholder også antibakterielle ingredienser, der udover at være godt for at mindske bakterier, også har en god virkning på huden, hvis du er en af dem, der måtte få ubalancer i huden af at bruge mundbind. Eller Maskne som det hedder.

Du bruger den selvfølgelig også på hænderne til at rense, når du ikke har en håndvask i nærheden. Og vi bruger den også som rumspray til at rense luften.

Den er let at have med i tasken – og duften, den er virkelig dejlig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...