I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den dér sommerglød …

Hvor blev den pludselig af? Nu var vi lige vant til at nyde godt af rosenkinder og glød i huden non-stop og i månedsvis. Personligt er jeg falmet i takt med temperaturfaldet udenfor, altså rimelig hurtigt, og det går jo så kun nedad herfra. Der er jo selvfølgelig selvbruner til at genopfriske, men det er ikke min stærkeste side. Jeg er aldrig blevet rigtig gode venner med det.

I stedet tyer jeg til disse tre ting, der gør jobbet for mig:

1) Hvis du er fast læser på mine platforme, vil du allerede kende denne fine olie. For den blev brugt backstage i modeugen til modellerne på alt lige fra Saks Potts til Ganni (tjek lige deres glow på kroppen). Du har ganske sikkert prøvet Glowing Body Oils før, men jeg vil gerne vove den påstand, at du ikke har prøvet én som denne. Den er baseret på jomfru-olivenolie og tilsat de mest udsøgte dufte fra planter og buske dyrket på den græske ø Karpatos. Jeg er ikke stødt på nogen, der ikke har haft lyst til mere af duften, og mens den får dig i solskinshumør, så giver selve olien både naturlig pleje og glød til din hud. Og jeg mener virkelig naturlig. Jeg er ikke guldglimmer-typen, hvad de fleste nok har opdaget herinde, og med denne olie taler vi smukt shine, ikke glimmer.

2) Okay, I har snart hørt om denne til hudløshed. Men det betyder jo blot, at jeg ikke skifter mening hvert andet øjeblik, men vitterlig står inde for de produkter, jeg skriver om. Og Kjær Weis’ Sun Touched giver bare den dér smukke, yderst klædelige glød i kinderne, som havde du siddet på et lille torv ved Middelhavskysten med et glas rosé og nydt livet omkring dig. På det seneste er jeg blevet stor fan at tilføje blot en smule highlighter også – jeg elsker Ravishing og dupper lidt på både øjenlåg, amorbue og kindben.

3) Der er noget særligt ved sommerhår. Det dér lidt tilfældige beachlook, som kommer af at have nydt sol, vand og sand over en lang sommer. Og selv om det som sådan ikke har noget med glød at gøre, så giver det alligevel et pift, der forlænger sommeren en smule. Kodeordet er saltvandsspray, og ikke en hvilken som helst saltvandsspray. Jeg er yderst kritisk med den slags, da langt de fleste af dem, giver et – i mine øjne  og hår – alt for pudret og stift look. Denne er den eneste, jeg bruger.

3 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  2. september 2018 kl. 07:54

  Hej Charlotte. Læbe balmen fra Henne i farven bare nævnte du i sidste uge som en favorit til læberne her i sommer. Fungerer den ligeså fint her til efteråret. Altså i farven ? 🙂 er selv vant til at have duppede rødlige toner på læberne fordi min makeup ellers er ret naturlig. Og netop derfor synes jeg det er pænt med lidt på læberne. Har overvejet denne da den lyder ret fint og med en fin naturlig farve. Kh. Tanja. Jeg skal også lige lige høre dig om læbe blyanten i natural. Den anbefalede du mig. Den er vel også netop fin til alle mine læbestifter ( også de hindbær farvede og rødlige ) når jeg blot dupper dem på. Det er for at holde på farven og definere læbekanten. Og forresten hvorfor kan man ikke bruge den i natural til helt røde læber? Ja lige på læbe blyants området er jeg ikke så erfaren 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   3. september 2018 kl. 08:59

   Hej Tanja,

   Tak for din hilsen, og ja, Henné Bare fungerer året rundt. Farven er egentlig blot en forstærkning af din egen læbefarve, og superfin netop til det mere naturlige look. Henné har også én i en mere rød tone, som du nævner – den ser mørk ud, når man ser den, men giver et smukt naturligt rødt look. Det er denne: https://shop.ilovebeauty.dk/products/henne-tinted-luxury-lip-balm-intrigue

   Ift. liplineren, så kan du bruge den til alle toner og farver. Også den røde. Hvis du vil gå ‘full on’ med rød læbestift, så anbefaler jeg en rød læbeblyant, men når man, som du, dupper de røde på, så ville jeg klart vælge den naturlige (mauve) farve lipliner. Giver det mening?

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  3. september 2018 kl. 10:19

  Det giver så fin mening. Tak for svar 🙂 Kh. Tanja

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...