I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Har du spørgsmål til og om din Gua Sha? Så er du kommet til rette sted

Du har købt en Gua Sha og er ikke lige kommet ordentligt i gang. Eller du har kredset om Gua Sha’en længe og kan ikke lige finde ud af, om du skal have den klassiske Gua Sha eller den mindre Gua Sha to Go. Du er i tvivl om, hvorvidt den skal bruges med olie eller uden. Og om den lille eller store er bedst til nakken, og hvilken der er bedst til lårene. Hvorfor må man egentlig ikke tabe den og hvad er forskellen på Gua Sha og tørbørstning.

Disse og mange flere spørgsmål (keep ’em coming) har jeg fået de sidste dage inde på Instagram (det er vitterlig smart – og let – med den lille spørge-feature, de har lavet i Instastories), og vi har fået skabt et helt lille Gua Sha-fællesskab derinde som jeg er ret vild med. For det at skabe nye skønhedsrutiner, især efter en lang ferie, hvor det kan være svært overhovedet at komme igennem hverdagen igen, ligger ikke altid lige for. Heller ikke selv om man ved, at det både er godt for én og ville kunne hjælpe på efterferiens træghed.

Derudover kan man jo godt forledes til at tænke, at bikinisæsonen er ovre, så jeg går bare i gang næste gang, den nærmer sig. Men hey, det er faktisk sundt at skabe flow i kroppen året rundt og derudover er efterårsferien lige om hjørnet, hvor mange skal ud at rejse. Og det er alle julefesterne forresten også (jeg har netop lavet juleinterview med Alt for Damerne, så det kommer før du aner), hvor vi jo gerne hiver lidt op i skørterne og lidt ned i udringning og stropper, og så er det da immervæk meget dejligt, at det hele sidder bare nogenlunde som det skal.

Så hop med over på Instagram og deltag i Gua Sha-fællesskabet og alle spørgsmålene. Du er mere end velkommen.

Det er lige her.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at spørge løs i kommentarerne herinde.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...