I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

… og så er der lige dét med sommerenergien

De fleste af os har været heldige at rende rundt i ugevis og kun gøre de ting, vi har lyst til (okay, sådan så min sommer desværre ikke helt ud i år, men jeg kommer efter det). Stå op, når vi har lyst, gå i seng og i det hele taget tage alting i et langt lavere – og sundere – gear. For mange (læs: mig) er det hårdt at vende tilbage til skoleliv, tidlige morgener, regnvejr og en helt andet hastighed. For mig er der to ting, der hjælper.

Den ene er at sørge for at jeg får rigeligt med vitaminer og mineraler. Tilskud af D-vitamin, omegaolier og magnesium. Og så er jeg stor fan af sundhed i pulverform (fremfor tabletter og piller) som jeg kan tilføje til juice, smoothie eller vand. Pukkas små engangsbreve er smarte at have med i tasken, og så er denne min energi-redning lige nu. Det hedder egentlig Sports Elixir og er beregnet til at give energi og kræfter efter udmattende fitness, hot yoga, løb eller hvad du ynder at bruge din sportstid på. Du kan mærke det lige med det samme. Den fylder depoterne op. Da jeg ikke er den store udøver af udmattende sport (jeg er mere til stille yoga og pilates), så har jeg i stedet fundet ud af, at den er eminent, når mit generelle energiniveau er nede. Som nu. Efter en ferie. Efter en hård periode på arbejdet eller efter en gang vinterinfluenza, hvor man ikke helt kan komme ovenpå. En skefuld af den økologiske eliksir i en juice eller smoothie og jeg får nye kræfter.

Den anden ting er fem minutter kun til mig. Hvor mand, børn, arbejde, larm, mobiler og hvad der ellers måtte hive i mig i løbet af dagen lige bliver sat på pause for en stund. Nogle gange skal jeg mindes om det og her kommer rosenquartz’en ind i billedet. Rosenquartz står for kærlighed, ikke mindst til dig selv. Min rosenquartz-rulle er derfor – også – en mental reminder om, at vi skal tage os af os selv før vi kan tage os af andre. Skal have energi til os selv før vi har energi til andre. Når rosenquartz-rullen ligger og lyser op på sofabordet, så får jeg det gjort. At rosenquartz samtidig siges at være en eminent sten i forhold til al den stråling, vi omgiver os med dagligt, er blot en bonus.

9 Kommentarer

 • Svar
  Pernille Jørgensen
  2. september 2018 kl. 20:26

  Kære Charlotte.
  Kunne du komme med flere tip til dine vitaminer. Og derefter hvordan bruger man Alchemy organic super blends. Har kig på beauty elixir, da jeg næsten altid har store problemer med min hud.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   3. september 2018 kl. 09:21

   Kære Pernille, ¨

   Tak for din hilsen.

   Hvad man har brug for rent vitamin- og mineralmæssigt er jo individuelt. Når det er sagt, så er tilskud som Vitamin D, Vitamin C, Magnesium, probiotika og omegaolier i mine øjne noget, de fleste kan få gavn af. Derudover tager jeg altid selv pulvertilskud som ovenstående og det gør jeg faktisk året rundt. Gode urte-teer er også en fast del af mit repertoire. Jeg forsøger at mærke efter, hvad jeg må have brug for – og lige nu har jeg stor glæde af Sports Elixir, mens jeg andre gange løber ud ad døren om morgenen for hurtigt til at nå at få ordentlig morgenmad. Her er Morning Elixir’en virkelig god, da den giver mig et boost af vitaminer og mineraler, så jeg kan klare mig indtil næste måltid.

   Alchemys Super Blends er virkelig lette at bruge (derfor får jeg det gjort). Du kommer blot en lille skefuld i et glas juice, vand eller en smoothie, rører rundt og drikker. Beauty Elixir’en kan du også drysse på Skyr eller grød – de andre to smager lidt mere autentisk og vil nok for de fleste være bedst egnet i juice. Jeg har også lagt et par opskrifter op herinde på bloggen med nogle af elixirerne. Søg blot på dem i søgefeltet, så kommer de frem (og de er gode!)

   Jeg oplever ofte, at problemer med huden stammer fra ubalancer i maven, og at langt de fleste kan have gavn af indre skønhedspleje. Probiotika er eminent og de fermenterede koreanske teer, jeg har nede hos mig, er en let måde at få det på. Du kan også tage det som tilskud via tabletter eller drik.

   Det er svært at råde herinde, men hvis du bor i nærheden af Kongens Have, så kig ned til os. Så vil vi gerne hjælpe dig.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pernille
  3. september 2018 kl. 08:52

  Kære Charlotte.
  Jeg ved ikke lige om den anden besked kom igennem. Men jeg ville gerne have flere tip om dine vitaminer og høre lidt mere den der beauty drik. Jeg har altid store problemer med min hud. Jeg ruller huden morgen og aften…stort hit!

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   3. september 2018 kl. 09:22

   Jo, den kom igennem;) – jeg har svaret dig ovenfor. Og dejligt at høre, at ansigtsrullen hitter!¨

   xxCharlotte

   • Svar
    Pernille
    3. september 2018 kl. 14:13

    Hej igen.
    Mange tak for svar. Jeg kommer muligvis forbi din lille butik på torsdag.

    • Svar
     Charlotte Torpegaard
     5. september 2018 kl. 23:18

     Hej Pernille,

     Du er altid meget velkommen.

     De bedste hilsner, Charlotte

     • Pernille
      8. september 2018 kl. 21:10

      Hej igen Charlotte.
      Er du i butikken torsdag d. 13? For så vil jeg komme forbi til en omgang gode råd og hvad jeg ellers lige mangler fra din skønne shop.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. september 2018 kl. 10:33

  Hej Pernille,

  Jeg er der selv torsdag det meste af dagen. Og hvis jeg skulle være rendt, når du kommer, så har jeg sat Katrine ind i sagen. Hun er kosmetolog og vil kunne hjælpe dig mindst lige så godt som jeg.

  Vi ses.

  De bedste hilsner, Charlotte

  • Svar
   Pernille
   10. september 2018 kl. 15:59

   Tak Charlotte!

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...