I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De eneste to linertips, du har brug for

Hvis du har læst mine skønhedsbøger, kender du dem allerede – de eneste to linertips, du har brug for at kende. Der er ét lipliner-tip og ét eyeliner-tip, og medmindre du er makeup-pro og gerne vil have fuld skrue på farver og effekter, så er disse de to de ubetinget mest klædelige og anvendelige. Og nej, det betyder absolut ikke, at du ikke kan gå all-in med grafiske streger og optegnede læber (hey, julens megen festivitas står for døren), men disse gør noget helt andet for dig. Så her kommer de: 1) Vælg altid din lipliner i en neutral farve, der matcher din egen læbefarve. Det gælder uanset hvilken læbestift, du har på. Læbestifter har det som bekendt med at falme i løbet af aftenen og der er ikke noget værre end en kraftig lipliner, der er ladt alene tilbage. Når du bruger en naturlig lipliner, vil den blende ind med din egen læbefarve og ikke ses på samme måde, hvis læbestiften er stukket af. Men det handler om at finde den rigtige tone. Jeg kan kun varmt anbefale den fine øko-lipliner i Mauve fra Kjær Weis, som jeg har sat på hylderne her 2) Sort eyeliner er supersmukt, hvis du har en sikker hånd og gerne vil have lidt effekt. Men vælger du en brun, kan du bruge den til – let og lynhurtigt – at få både dine øjne til at syne større og dine vipper til at syne tættere. Også selv om du måske ikke kan lave en helt lige streg. Når du bruger den helt tæt langs vippekanten, fylder den optisk hullerne ud mellem dine vipper, så de syner tættere og mere fyldige. Samtidig rammer den dine øjne ind og vil du have lidt skyggeeffekt, så toner du den blot ud med en pensel, en vatpind eller med fingerspidserne. Den fine brune øko-eyeliner fra Kjær Weis er perfekt til formålet, hvis du spørger mig. Det giver samtidig den dér smukke Helena Christensen-effekt.

Husk at klikke ind igen i morgen, hvor jeg afslører lidt mere om den næste ILOVEBEAUTYboks, der kommer på hylderne lige om et øjeblik. Ja, i denne uge.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette K
  31. oktober 2017 kl. 17:58

  Ej tak, hvor godt lige at få de to tips genopfrisket, selv om jeg godt nu kan huske det, så var de lige forsvundet fra bevidstheden. “Skønheden kommer indefra….” var den første julegave jeg fik af mine svigerforældre, så kunne jeg tolke lidt på det (nej nej, jeg havde jo ønsket mig den) ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. november 2017 kl. 09:32

  Ha ha, Anne Mette, ja så er standarden sat;) God smag, de har, dine svigerforældre. Og dejligt at de to linertips kunne bruges.

  God dag til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...