I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

I starten af juli fik jeg en bog ind ad døren (og ja, det handler om ILOVEBEAUTYboksen)

I starten af juli fik jeg en bog ind ad døren. The Miracle Morning hedder den og selv om jeg normalt ikke er så god til de dér amerikanske bestseller-selvhjælpsbøger, så var der alligevel et eller andet ved den og jeg tog den med på ferie. Jeg kan ikke prale af at have lavet alle øvelserne i bogen. Jeg kan heller ikke prale af at praktisere det, ellers ret fine, morgenritual som bogen anbefaler. Alligevel har den sat sit præg i mig, og jeg tænker meget over, hvordan min morgen, og dermed min dag, starter. Især her på disse kolde, mørke efterårsmorgener, der kan hive energien ud af selv den bedste. Jeg har selv haft en tendens til blindt at række ud efter telefonen og scrolle diverse mails og sociale medier som det første. Dét, der lige lå først den dag – triste nyheder, ærgerlige mails, hasteopgaver – satte humøret for dagen allerede inden jeg var kommet ud af sengen. Slut med det. Derfor står den nye ILOVEBEAUTYboks i den gode morgens tegn og jeg kan kun varmt anbefale at holde et (vågent) øje med den. Den kommer nemlig op i aften, og selv om jeg ikke kan love dig, at du har den allerede i morgen tidlig, så er der masser af tips og god karma i den, som du kan inkorporere allerede nu. Tjek filmen der kommer op senere i dag.

Note: ILOVEBEAUTYboksen er up and running lige her, hvis du vil have fingre i den<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar