I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Hvor mange penge har du makeup for derhjemme?

For god ordens skyld vil jeg lige tilføje et par ord om den fine Kjær Weis-makeuppalette. Et par af jer har kommenteret, at magasinet IN viser den i deres seneste nummer til 499 kr.   og det er jo temmelig langt fra den pris, den står til hos mig. Jeg kan godt forstå, at det kan forvirre. Men den pris IN angiver er udelukkende for hylsteret, altså selve den røde palette-æske, uden makeupindhold. Det skal du lægge til, og ja, så løber det altså op i de 1.800 kr. Det er mange penge på én gang. Og mange penge for makeup, selv om du, hvis du regner efter, hvad du har stående for derhjemme på hylder og i skabe, ganske sikkert vil blive overrasket over, at der er for langt mere. Mest fordi en stor del af det er fejlkøb eller noget, der fristede, men aldrig rigtig blev taget i brug. Sådan er det ikke med denne. For jeg har udvalgt præcis de produkter og farver fra Kjær Weis som jeg ved fungerer. Altid. Morgen og aften. Sommer og vinter. Hverdag og fest. Du behøver faktisk ikke andet (okay, en mascara ville være rar at have ved siden af og måske en eyeliner) og du kan skifte de forskellige produkter ud med nye refill’er, når du er i bund med dem. Ingen spild – kun bæredygtighed og ren økologi. Det elsker jeg (også) ved den. Det er muligt at sætte den sammen på andre måder hos andre forhandlere, men hos mig finder du kun denne version, der er sammensat og ‘stemplet’ af mig. Derfor kalder jeg den for I LOVE BEAUTY-paletten. (NB! Har du en mørkere hudtone og ønsker en anden foundationnuance, så kom ned og så finder vi selvfølgelig ud af det). Læs mere om paletten her<<

Klik ind igen og få de to liner-tips som altid holder. Gå heller ikke glip af den nye ILOVEBEAUTYboks, der kommer i denne uge. Hvis du synes, at det kan være svært med de kolde, mørke morgener og måske også bliver lidt kulret af vintertid, så er den helt sikkert noget for dig.

8 Kommentarer

 • Svar
  KarinS
  29. oktober 2017 kl. 15:43

  Kære Charlotte 🙂
  Super lækkert mærke, og nej, når man ser hvad man får er det ikke overdyrt.
  Sjovt du spørger hvor mange penge man har makeup for, fordi, for et par uger siden gennemgik jeg mine skuffer, og fik et chok! Jeg vil ikke nævne beløbet offentligt for jeg orker ikke forargelse og alt det der kan følge, jeg elsker makeup, hudpleje, hår- og kropspleje, og sådan er det! Men jeg har liggende for mange penge 😀 Mit problem er bare at jeg ikke bruger det samme altid, jeg skifter stil og yndlingsfarver ofte.
  Glæder mig til jeg snart kan komme ind i din lille fine butik 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. oktober 2017 kl. 20:03

  Kære Karin,

  Mange tak for din hilsen, og herinde hos mig kan du roligt nævne, sige og skrive lige, hvad du vil – jeg er sikker på, at der er nogle, der har mindst lige så meget som dig og helt sikkert også en del, der har mere (du skulle se, hvad jeg har, men jeg kan selvfølgelig altid undskylde det med, at det er arbejde). Det vigtigste i mine øjne, er man indimellem lige kigger det hele igennem og får ryddet ud i produkter, der er for gamle eller som aldrig ender nogen steder på kroppen (det var derfor jeg lavede oprydnings-ILOVEBEAUTYboksen i øvrigt – der er stadig et par stykker tilbage af 2. edition af den, hvis du skulle få brug for skønheds-oprydningshjælp). Men det er en helt anden snak.

  Du skal være så velkommen i min lille pavillon, når du er på de kanter. Men jeg kan ikke garantere for, at der ikke vil være noget, der frister;)

  Rigtig god søndag aften, xxCharlotte

 • Svar
  Tina J
  29. oktober 2017 kl. 20:39

  Kender ikke make-up paletten ( endnu ), men den næste Ilovebeauty boks håber jeg at få fingre i, det lyder helt som noget jeg kan bruge, og en fødselsdagsgave til mig selv 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. oktober 2017 kl. 20:56

  Mange tak for din hilsen, Tina, og ja, hold endelig øje med boksen. Jeg skal nok skrive mere de næste par dage, så du ved, hvornår du skal holde dig klar. Fødselsdagsgaver til én selv er altid de mest fortjente;)

  Og er du på Kongens Have-kanter er du meget velkommen til at komme ned forbi og stikke fingrene i paletten og de øvrige produkter.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Susanne
  29. oktober 2017 kl. 22:38

  Jeg er ret vild med Kjær Weis bare ærgerligt det lidt i den dyre ende, men lækkert?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. oktober 2017 kl. 14:52

  Kære Susanne,

  Ja, det er altid dejligt, når noget både er lækkert og billigt. Det kan jeg også godt lide. Desværre koster de gode, økologiske kvalitetsingredienser akkurat som de gør det, når du køber mad. Og disse kan nærmest spises;)

  Rigtig god mandag, KH Charlotte

 • Svar
  Jeanette
  13. november 2017 kl. 15:00

  Jeg har rydtet op; ja jeg har. OG tilbage er der siger og skriver en 8-hour læbepomade, en mascara af samme mærke og 1 blå eyeliner, der nok er for gammel. MEN farven er gysende dejlig til mine øjne, så blæsende vejr i at den heller ikke er in. Thats og.. …

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2017 kl. 08:13

  Tillykke med oprydningen, Jeanette – det er altid en god idé (og giver jo også lidt plads til at købe nyt;). Blå eyeliner er nu absolut ‘in’ i øjeblikket og sås alle vegne på modellerne under de seneste modeuger. Man skal bare gemme længe nok;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...