I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Breathing er den nye yoga

Vi taler meget om vejrtrækning i øjeblikket. Af gode grunde. For hele Covid-19-miseren handler i høj grad om luftvejene og oveni påvirker et stresset år også vores vejrtrækning. Når du trækker vejret helt ned i maven, ilter du hele din krop. Det skaber en øjeblikkelig ro og har også betydning for gløden i din hud.

Alligevel er det virkelig svært for mange af os. Mig inklusive.

I gennemsnit trækker vi vejret 12-15 gange i minuttet. Buddhist-munke kan komme helt ned på 6 gange i minuttet under meditation og det kan godt betale sig at forsøge at gøre dem kunsten efter, for trækker du vejret ordentligt og helt ned i maven, kan du fjerne blokeringer og bivirkninger relateret til stress ligesom du kan finde nøglen til din sundhed – og ja, smuk hud – i vejrtrækningen.

Jeg bruger selv teer og baderitualer til at nå derhen.

Mine favoritter tæller Breathe In badesalt og badeolie, der er lidt som at tage en Vicks når man er forkølet og som inviterer til at trække vejret dybt. At det samtidig giver masser af mineraler til kroppen, inklusive magnesium, bidrager blot yderligere til at komme ud af hovedet og ned i kroppen.

Derudover er jeg fan af Breathing-versionen af den koreanske te-terapi, som vi har på hylderne hos os. Breathing Tea har fokus på lungefunktionen, åndedrættet og flowet, og akkurat som de øvrige te-versioner i serien består det af fermenteret urtete, der samtidig er god for din mave og hele dit system. For mig er blot dét at brygge teen en reminder om at huske at trække vejret.

Foregår din vejrtrækning hovedsageligt i brystkassen (og måske endda som hurtige stød), så kan jeg varmt anbefale at trække vejret langsomt og helt ned i maven i 5 minutter i al fald mindst én gang om dagen.

Har du, som jeg, brug for en hjælpende hånd, så finder du den fluks her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...