I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The gift to end all gifts

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed, at Gwyneth Paltrow sværger til Vintner’s Daughter som hun bruger hver aften inden hun skal sove. Hun kalder den for ‘et lille mirakel’ og nævnt den i adskillige magasiner, der har bedt om hendes bedste skønhedstips og på sin egen populære Goop-platform, hvor det lød: I believe in freckles – and in Vintner’s Daughter.

Gwyneth er absolut ikke den eneste. Et hav af de Hollywood-stjerner, du – måske – spottede på den røde Oscar-løber i går nat, får deres glød fra den eftertragtede kult-ansigtsolie. Tag fx JLo, der forleden leverede det vildeste danseshow til Superbowl, og som er berømt for sin smukke hud og glød. Hendes hemmelighed er, udover en sund livsstil, at mætte huden med Vintner’s Daughter inden makeup.

Også Lady Gaga foretrækker smuk, naturlig (Oscar)hud uden pudder (huden er altid smuk og naturlig, det er klæderne, der kan være lidt vilde). Hun afslørede for nylig at hendes seneste skønhedsbesættelse er, ja du gættede rigtigt: Vintner’s Daughter. Som hun siger: Nogle ansigtsolier bliver ikke absorberet i huden og de klistrer. Men denne absorberes fuldstændig og giver så ensartet en hudtone, at jeg ofte dropper fugtighedscreme – jeg behøver faktisk ikke andet.

Og hvis vi skal blive ved roserne, så afslørede også Hollywoodstjernen Naomi Watts (ja, det er hende den virkelig smukke) at også hun er fan af olien. Hun bruger et par dråber dagligt i sin yndlingscreme. Og Tracie Ellis Ross siger selv at hun er ‘obsessed’ med Vintner’s Daughter: When I put this on I look like I’ve slept for two days straight! When you wake up… apply this serum and you’re fueled for the day! It just smells so good. Smell it, doesn’t it just make you want to be a better person?

Så mangler du et julegaveønske eller har du lyst til at give dig selv en gave, så er Vintner’s Daughter ikke kun ‘the face oil to end all face oils’. Det er også ‘the gift to end all gifts’.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...