I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The only thing you can get into shape without exercising

Vi taler selvfølgelig øjenbryn. Derfor er vi ekstra glade for (her fra den bløde sofa) endelig at kunne lancere Kjær Weis’ prisbelønnede og virkelig gode browgel. Lad os bare sige, at vi har ventet meget tålmodigt på den. Og det samme har rigtig mange af jer, der har spurgt ind til den fine brynmascara i månedsvis. Nu har vi eksklusivt fået lov at præ-lancere den inden den bliver endeligt lanceret til marts næste år. Så hold dig endelig til.

Vi har allerede stor succes med Grace, øjenskyggen fra Kjær Weis, der er noget nær den perfekte farve og skygge til dine bryn. Den fylder nemlig helt naturligt ud, hvis du har huller eller tynde bryn, uden at det kan ses.

Brow Gel er anderledes.

Den er formuleret med plejende rismel, lavendelvand, kokosolie og kastanjeekstrakt, der plejer dine bryn og holder dem på plads i den form, du ønsker dem. Sidstnævnte, kastanjeekstrakten, virker endda stimulerende på brynenes vækst. Samtidig sikrer formlen, at bryngeléen lægger sig fjerlet og blødt på hårene, og er virkelig let at bruge.

Den hedder ikke Feather Touch for ingenting.

Psst… Fik vi sagt at den nyligt har fået en fornem skønhedspris?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...