I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Astro Beauty (læs med hvis du er fisk)

Sidste måned lancerede vi et lille skønhedstwist. Astro Beauty. Eller det kalder vi det i al fald hos os, når skønhedsprodukter parres i farver, konsistenser og produkter med et særligt stjernetegn.

Det kom der ret meget sjov ud af.

På Instagram vendte flere tilbage med, at vi havde ramt plet med de ting, vi havde valgt. Én sågar at hun netop havde spist på den restaurant, vi nævnte, havde købt en stribet sweater ugen før og præcis de Amly-produkter, vi anbefalede.

Uanset om du tror på stjernerne eller ej, kan de fleste af os ikke sige os helt fri for lige at holde øje med dem indimellem for at se, om der skulle være noget godt i vente eller hvad der måtte kendetegne netop os. Fun facts om stjernetegn er i øvrigt også en af de mest delte ting på Instagram.

Faktum er, at vi altid gerne vil ses og bekræftes som dem, vi er, især hvis vi indimellem selv kan blive i tvivl.

Så vi fortsætter månedens stjernetegn med fisken

… og alt, hvad dertil hører af pastelfarvede neglelakker, drømmetydningsbøger, florlette kjoler og Le Blue Balm til sensitiv hud (det er i øvrigt vores nye beautybalm, ikke kun til fisken, men til alle, der døjer med vintertræt, tør og sensitiv hud. En kop kamillete til huden, kalder Odacité den selv, og det er præcis, hvad den er).

Læs med her nedenfor, hvor vi fortsætter vores astro beauty med fisken, hvis stjernetegn vi netop er gået ind i. Når det handler om fisken, taler vi kendetegn som romantisk, sensitiv, fantasifuld og drømmende. Kendte fisk er Sharon Stone, Rihanna, Elizabeth Taylor og Jennifer Love Hewitt.

Er du ikke til stjernetegn, er der helt sikkert stadig gode tips at hente (og kender du en fisk, der jo lige om lidt har fødselsdag, er der også gode gaveidéer).

I så fald kan du finde alle anbefalingerne her. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...