I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Appelsinhud, ammeskuldre og de vise sten

Må man bruge Gua Sha under graviditet? Bliver appelsinhud værre når man er gravid? Hvad med ømme ammeskuldre, væske i kroppen og babyer, der ikke sover?

Det og meget mere har jeg løbende fået spørgsmål om herinde og på mine øvrige platforme. Det er jeg glad for, for det er nemlig vigtigt at vide, hvordan man bruger sin Gua Sha, når man er gravid og nybagt mor. Gua Sha’en har alt andet lige en udrensende effekt, hvis du går til den, og det rimer ikke på graviditet. Til gengæld er Gua Sha’en virkelig god i graviditeten, hvis din krop er øm eller du har væske i kroppen. Og den er også eminent til at få din baby til at falde til ro (og måske endda sove).

Forleden blev jeg interviewet om alle disse ting af det nye mama-site To The Moon Honey og det er netop kommet op. Få alle mine råd, tips og tricks lige her.

Der er også masser af tips i min Yummy Mummy-bestsellerbog – ikke min Gua Sha, men om alt andet lige fra maveskind og mellemkødsolier (jo, det er der noget, der hedder og dem vil du gerne kende til, tro mig) til wakeup-makeup, Heidi Klums yndlingsolie og Eileen Ford venepumpeøvelser.

Og er du på Instagram, så tjek min Stories lige nu. Der ligger nemlig svar på spørgsmål fra jer om netop dette. Du finder mig under @charlottetorpegaard.

2 Kommentarer

 • Svar
  Rikke Slot Benyahia
  1. februar 2019 kl. 21:37

  Kære Charlotte
  Jeg kunne godt bruge nogle gode råd ift valg af serum, ansigtscreme og øjencreme fra dit sortiment. Er du mon at finde i pavillonen i morgen lørdag? Har i øvrigt haft rigtigt meget glæde af din optilash serum til vipperne…
  Mange hilsner Rikke

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   2. februar 2019 kl. 10:55

   Kære Rikke,

   Tak for din hilsen, og du skal være så velkommen hernede i pavillonen. Jeg er her selv i dag lørdag fra 11-15.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...