I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Diverse

Du er der næsten

Vi er nået til sidste del af din skønheds-KonMari. Det er her, du nyder frugten af dit hårde arbejde. Det handler nemlig om at nyde de fine ting, du har tilbage, efter grundoprydningen.

 1. Skulle vi lige tage en snak om neglelakker. Dem har du med stor sandsynlighed en del af. Som udgangspunkt kan en neglelak holde noget nær uendeligt før den fordærver. Med tiden vil den dog blive mere tør og sej, så den er svær at lægge pænt. Er din yndlingsfarve blevet småtør, så findes der deciderede Nail Laquer Thinners (blandt andet har OPI én), der blandes i lakken og gør den næsten god som ny (i en håndevending kan du også bruge et par dråber lakfjerner, der gør nogenlunde samme job). Bland også nogle af de farver sammen, som du aldrig bruger, til din helt egen, personlige nuance. Eller brug forskellige nuancer på neglene samtidig, hvis du har rester tilbage. Det er meget i trend lige nu.
 2. Organisér dine skønhedsprodukter så de er lette at gå til. Brug æsken fra ILOVEBEAUTYboksene, hvis du har nogle af dem, til at holde styr på dine skønhedsprodukter. Lav en æske til hverdagsmakeup og én til fest, så du ikke behøver at rode alt igennem om morgenen, når du har travlt. Sæt stickers på, så alt er let at finde.
 3. Jeg har et (skønheds)motto. Ude af øje, ude af sind. Det er derfor jeg altid anbefaler at have ansigtsruller og Gua Sha’er liggende fremme, så du får det gjort. Heldigvis er det en stor trend i øjeblikket at style sine skønhedsprodukter med fine ting fra gemmerne. Såsom at stille de fineste af dine parfumeflakoner på et antikt lagkagefad, yndlingspenslerne i glasset fra et duftlys og lakker og læbestifter i små æsker, så der er styr på dem.
 4. Og så er det ellers blot at læne dig tilbage og nyde synet af dine skønhedsprodukter i smuk, ren orden. Det kan være hårdt at skille sig af med dem, så du fortjener lidt forkælelse. Lav en frisk kop te (eller en cocktail, du har fortjent det) og ifør dig prikken over i’et – dette her, der med garanti giver dig smukke, bløde og velplejede hænder. Ingen vil bagefter kunne se, at du netop har været igennem en ordentlig omgang forårsrengøring.

1 Kommentar

 • Svar
  Rikke Haugaard
  31. januar 2019 kl. 12:49

  Kære Charlotte
  Tak for opfordring og guide til en hyggelig oprydning 🙂 Må jeg spørge dig til din religion i forhold til opbevaring af neglelakker? Jeg har altid opbevaret mine i køleskabet og synes egentlig, det, for de fleste vedkommende, har fungeret fint. Vi kunne godt bruge pladsen i køleskabet til noget andet, og jeg kunne egentlig også tænke mig at “møde” mine lakker noget oftere. Så…hvad er bedst?
  Kærlig hilsen Rikke
  PS. Kan vi glæde os til en I Love Beauty-boks snart :-)?

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...