I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Alle har brug for lidt sommerferie (det giver smuk hud)

Om halvanden uge skruer vi ned for blusset (ikke blushen) og tillader os at holde lidt sommerferie.
Vi holder således sommerferielukket i skønhedspavillonen fra onsdag den 11. juli til onsdag den 1. august, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen igen. Du kan selvfølgelig bestille på onlineshoppen når som helst, du ønsker det. Husk blot at vi ikke sender vi fra dag til dag, som vi plejer, men i stedet en gang om ugen i ferieperioden, og at det ikke er muligt at hente ordrer i pavillonen før 1. august. Vi har lavet et lille popup-vindue i shoppen og på bloggen, der husker dig på det over sommeren.
Men inden vi når så langt, så holder vi selvfølgelig ekstra åbent, så du kan nå ned forbi efter solcreme og Vintner’s Daughter (bedste solbeskyttelsesmix hvis du vil undgå pigmentforandringer og solrynker), de nye fine fine bodyolier fra Laouta (der tager dig direkte til Grækenland på et minut), Child-parfume og Kure Bazaar Hippie til Roskilde Festivallen, Malletts eminente Salt Spray og Amlys yndlingsmists der netop er kommet i rejsestørrelse (Radiance Boost er eminent til solhud og Digital Detox er uundværlig til flyveture). Nå ja, du kan også nå at få fingre i den meget populære Gua Sha to Go, der er blevet alles nye Gua Sha-favorit.
Du kan også nå at hente allerede bestilte ordrer.
Det gør vi – holder åbent – onsdag, torsdag, fredag og lørdag i den kommende uge samt både mandag og tirsdag i ugen efter. Fra onsdag den 11. holder vi lukket. Åbningstider er hverdage fra 11-17 samt lørdag fra 10-15.
Kig endelig forbi.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...