I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

On Sundays we soak

Søndag er hviledag, sjælefredsdag, slappe af-dag. Kært barn har mange navne.

Hos Odacité kalder de det for ‘soul soothing’, når vi stopper op og tager en lille, tiltrængt pause, og er der nogen, der ved noget om lige præcis dét, så er det Valérie Gradury, kvinden bag Odacité. I 2004 blev hun diagnosticeret med brystkræft og vendte som følge fuldstændig op og ned på alt i sit liv. Hun sagde sit job op, flyttede fra Paris til Californien, tog en uddannelse som sundhedscoach og udviklede en helt unik viden om planters helende kraft.

Det er også dem, hun tyer til – planterne og deres helende kraft – når verden bliver for hård, hektisk og voldsom eller hun blot har brug for hjælp til at finde ro eller tilbage til sig selv.

Til alle, der har det sådan indimellem (who doesn’t) er dette ayurvediske badesalt den ultimative SOS, der ikke kun sender krop og sjæl helt ned i gear, men også giver dig babyblød hud, en bonus vi gerne tager med.

Soul Soothing Bath Soak er baseret på udrensende pink Himalaya-salt og fugtgivende moringa-olie, og tilsat helende planter. Patchouli, der er kendt for sin evne til at rense ud i følelserne og hjælpe til en mere meditativ tilstand. Neroli, der er opløftende på sindet, og fransk lavendel, der beroliger tanker og krop, og sender dig til drømmeland, hvis du tager bad om aftenen.

Tilføj en håndfuld til dit badevand og lad kroppen synke ned i mindst 20 minutter, og mærk selv, hvilken forskel det kan gøre for din (søn)dag og ugen der kommer.

PS: Et fodbad med badesaltet kan også gøre underværker.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...