I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Altid en god hårdag

Mange tak for taletid i artiklen om hår i nyeste nummer af Eurowoman. Artiklen er skrevet af skønhedsredaktør Marie Lodberg, der leder efter svaret på om personligheden sidder i håret. Det spørger hun forskellige personer om, herunder Lars Skjødt fra Hårklinikken, træningsguru Anne Bech der har mistet sit hår i forbindelse med sit kemoforløb og så undertegnede.

Hår har om noget en betydning for hvordan vi har det med os selv. Det oplever vi nærmest dagligt nede hos os i skønhedspavillonen, hvor hårtab og fældning langt mere end rynker og hud kan gøre os kede af det. Selv kan jeg altid se på håret længe før jeg ser det på huden, når jeg ikke er i god balance med mig selv. Mit hår er et stærkt barometer for mit velvære.

Artiklen byder også en række bud på produkter, der kan hjælpe til en god hårdag, herunder 3 af vores favoritter hos os:

Den håndlavede Detangling Comb, der er langt mere skånsomt for dit hår, når det er vådt, end en hårbørste

Hårboosteren Caffeine Hair Infusion, der virker som en kop kaffe til dit hår, og booster både hårrødder og hårkvalitet

Og (selvfølgelig tillader jeg mig at sige) vores forrygende Kenzan-børste, der mindsker hårtab, spændinger og hovedpine, og vitterlig går hen og bliver din bedste ven

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...