I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Skønhedsgrød med indbygget glød og opstramning

Jo, den er god nok. Og så smager den oven i købet virkelig godt.

Hot Chocolate Beauty Porridge. Hvad siger du så.

Hjemme hos os laver vi ofte grød om morgenen og topper med alt muligt lige fra honning og kakaonips til baobabpulver og frysetørrede bær. Topping is everything. Der er også toppings på denne grød, og derudover indeholder den masser af gode sager til din krop, din hud og dit velbefindende. For selv om solen og lyset er de bedste energiboostere af alle, så kan kroppen have brug for lidt starthjælp i en alt for mørk tid. Og din hud – og glød – vil takke dig for det.

Here is the deal (pr. person):

Bland 1 kop havregryn (eller quinoaflager/boghvede, hvis du foretrækker), 3 kopper plantemælk eller almindelig mælk (jeg foretrækker mandelmælk eller kokosmælk, hvis den skal være lidt mere cremet i konsistensen), 1 spsk True Collagen eller 1 sachet True Collagen, 1 spsk rå kakaopulver, en knivspids Himalayasalt, 1 spsk acaipulver, 1/2 tsk vanillepulver og 1/2 tsk mandelsmør (kan udelades hvis du ikke har det). Varm op, og servér med toppings som nøddesmør, tørrede bær, frø og kakaonips. Kun fantasien og dine smagsløg sætter grænsen.

Har du ikke prøvet True Collagen før? Så kan jeg kort sige, at det er den bedste kollagen, jeg har prøvet (og jeg har prøvet mange). Det kan du læse meget mere om her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...