I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#guashagoesto

Virkelig mange af jer, der følger med på Instagram, har deltaget i vores 21 Days Gua Sha Challenge. Hvor er I superseje allesammen. Jeg håber I nyder ferien med strammere lår og fastere arme.

Eksperter hævder, at gør man noget i 21 dage, så bliver det en vane. Så uden I vidste det, har I faktisk skabt en god ny vane for jeres krop og sundhed. Vi vil jo så gerne have at I fortsætter med Gua Sha’en, nu I har oplevet hvad den kan gøre for jer, men ved også, hvor let det er at smide den slags overbord, når man er på ferie.

Det er derfor, vi har lavet vores Gua Sha to Go, som er let at have både ved hånden og med alle vegne (lange flyrejser, bilferier, på job, til stranden …). Den kan let ligge i håndtasken eller i nettet med håndklæde og solcreme.

Det er også derfor, vi har lavet hashtagget #guashagoesto på Instagram. Så kan du let holde os opdateret på, hvor din Gua Sha lander i ferien (min har fx allerede været i Saxkjøbing, Hamburg og Paris, og er nu på vej til Italien). Samtidig er det en virkelig fin måde at dele gode rejsesteder og -tips.

Hvis du tagger os derinde, så deler vi gerne dine rejsetips hos os.

Få nogle af mine nye tips til Paris næste gang du klikker ind. Jeg fejrede fødselsdag i byernes by på alle mine gamle og nye yndlingssteder. Vi taler byens mest instagrammede pastry og café (citron med rosengelé anyone), manicure, fignemadder med ricotta, honning og timian – og selvfølgelig østers og champagne.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...