I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Chokolade er den nye læbestift

Måske har du hørt os tale om læbestift-effekten før.

Den beskriver det faktum, at salget af læbestift stiger, når økonomien falder. Det har det gjort gennem hele historien. Under Depressionen i 1930’erne, hvor mad og andre daglige fornødenheder var sparsomme, fandt kvinder stadig penge til det ene skønhedsprodukt, der kunne få dem mentalt gennem krisen. Selv i dag viser alle statistikker, at i nedgangstider stiger salget af læbestift.

Men det er ikke det eneste, der opløfter os. For er der én ting, vi forsøder tilværelsen med i øjeblikket, så er det … chokolade. Vi køber chokolade som aldrig før og væksten forudsiges globalt at ramme 4-5% om året over de næste 5 år.

Men det er ikke hvilken som helst chokolade

Det er den mørke chokolade, vi køber, med mere chokolade og mindre sukker. Og helst den bæredygtige af slagsen.

Eller det tror vi i al fald.

Måske har du set Forbrugerrådet Tænks oversigt over chokolade, der indeholder tjære, bly og andre uønskede stoffer. Det gælder selv de økologiske, mørke varianter og dem, vi normalt har stor tiltro til.

Hos os går vi gevaldigt op i indholdsstoffer og stiller kun det reneste og bedste på hylderne. Vores (virkelig populære, må jeg tilføje) Chakra Chocolate er baseret på kun meget få ingredienser af den reneste slags, der udover at mætte øjne og smagssans, også booster din krop uden at booste dit blodsukker. Nøddesmør, ren mørk chokolade, matcha, gurkemeje, rose, sort sesam.

Vi kalder det for skønhedschokolade.

Sort sesam giver smuk hud og mindsker gråt hår

Ikke at vi har noget imod gråt hår overhovedet. Tag blot mig, der har været sølvfarvet de sidste 15 år. Men ifølge traditionel kinesisk medicin (TCM) er sort sesam noget, vi alle burde indtage dagligt.

Ifølge TCM har det en positiv effekt på kroniske sygdomme efter 100 dage, en forbedring af hudtonen i krop og ansigt efter et år og – her kommer det – det kan omdanne gråt hår til din normale hårfarve i løbet af to år.

Det kræver nok en del flere sorte sesamfrø end du finder vi i vores chokolade, men faktum er, at netop nøddesmør af sort sesam styrker mange dele af din krop, fra lever og nyrer til blodsukker, hud og fordøjelse.

En anden favorit er den med hemp butter. Måske drysser du allerede hampefrø over din salat. Og nej, det er ikke et rusmiddel, men et boost af din sundhed, og særligt kendt for sit høje indhold af værdifulde fedtsyrer som især omega 3, omega 6, omega 9 og alfa-linolensyre til hud, hjerte og hjerne.

Eller den med matcha, som er en eminent antioxidant, og den med gurkemeje, som er kendt for sine anti-inflammatoriske evner.

Det kan være svært at vælge, og det behøver du heldigvis heller ikke. Der er nemlig alle 7 varianter i den fine Box of 7 Chakra Chocolates, så du let selv kan finde dine favoritter.

PS: Vi taler ofte om det prestigefulde ved at være leverandør til Det Kongelige Danske Hof. Det kan vores Chakra Chocolates ikke bryste sig af. Til gengæld er de leverandør til det hæderkronede italienske modehus Gucci, der forærede samtlige af deres medarbejdere en fine Chakra Chocolate-æske til jul. Så den er Gucci Approved, og det er jo absolut ikke at kimse af, hvis du spørger os.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...