I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

If you love someone – let them nap

Hvor godt sover du egentlig? Sådan hånden på hjertet.

De sidste par års usikkerheder og utryghed har præget manges søvn og koblet med mere tid foran skærmen, mindre tid til ro og grounding i en hektisk hverdag (fik jeg sagt hormonelle forandringer?) udfordrer det søvnen, og det er helt klart en af de ting, flest af jer nævner, når I besøger os i skønhedspavillonen.

Lige nu er jeg selv en af dem, der er faldet ud af den gode søvnrytme. Jeg dejser omkuld alt for tidligt om aftenen, vågner i løbet af natten og oplever generelt bare en urolig søvn. Det synes på energien, huden, overskuddet, og i stedet for at glæde mig til at skulle i seng og få min tiltrængte skønhedssøvn, kan jeg blive helt træt ved tanken om, at jeg skal til at rode med endnu en ja, rodet nat.

I dag er det World Sleep Day (jo, det er der noget, der hedder) og hvorfor ikke bruge den til at stoppe op et øjeblik og tage temperaturen på dine rutiner. Er der noget, du selv kan gøre for at forbedre den – og dermed din hverdag?

Jeg har tænkt mig at forelske mig i min søvn igen. Prioritere den og fylde den med gode intentioner og ritualer, så den til gengæld kan fylde mig med energi og glød.

Jeg ved, at det kræver en prioritering fra min side og en omlægning af nogle dårlige vaner. Som fx at tage computeren med i seng for liiige at nå det sidste arbejde eller at lade lys fra netop computer, iPad eller mobil ligge og forstyrre mig natten igennem på natbordet.

Lige nu og her kan jeg på det varmeste anbefale denne yndlingsmist, som Vogue har kaldt ‘your best sleep yet’. Jeg bruger den både til ansigtet, til puden og ud i rummet i soveværelset.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...