I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Søndagsspa i egne gemakker

Åh, søndage er spadage. Særligt når det er koldt lokker tanken om varme frottéhåndklæder og bløde masker. Hvis du nu ikke lige har mulighed for at snuppe en dag i høbad og kobberspa et eller andet fancy sted, så er det heldigt at det er en kæmpetrend i tiden med DIY-spa. Altså at lave sin egen spa hjemme i egne gemakker.

 1. De fleste spa-behandlinger starter med et bad til fødderne, og der er da heller intet som et udrensende og afslappende fodbad, der kan få dig ned i gear. Kom en håndfuld badesalt i, et par dråber badeolie eller et par skefulde grøn te, hvis det er, hvad du har ved hånden.
 2. Bagefter kan du med stor fordel smide benene op med disse på fødderne. Det er en slags pedicure-dame på flaske og dét pariserinderne booker i dyre domme på Kure Bazaars neglespa i Paris.
 3. Green Ceremony Cleanser er nærmest et spa-ritual i sig selv. Den er baseret på matcha og spirulina, som du blander med lidt vand og renser huden. Hvis du laver blandingen lidt tykkere, kan den bruges som en virkelig god udrensende maske (poreformindskende, udrensende, blødgørende). Lad den blot sidde 10 minutter eller så længe du synes, at det er behageligt
 4. Lav en spa-drik af denne ayurvediske urte-te som du brygger, stiller i køleskabet og nyder kold. Kommer du en skefuld kollagen i og måske lidt MCT-olie er der ikke et øje tørt.
 5. Dér, hvor dine DIY-spa-evner kan komme til kort, er massagen. Det er her, Gua Sha’en kommer ind. Med den kan du nemlig få rigtig godt fat i bindevævet og udskille overflødige affaldsstoffer på lår, arme, underben og skuldre. Husk også dét lille, men vigtige punkt her.
 6. Vil du fortsætte den gode linje, kan du lave denne chiagrød: Bland 3 spsk Chiafrø, 10 mandler og 3 dl mandelmælk og lad det stå i køleskab natten over. Næste morgen blender du en banan til en grov mos, evt. med en skefuld spirulina eller matcha, som du kommer på toppen af chiagrøden. Voila.
 7. Og så er der lige dét med den gode søvn. Hvis du ikke lige har spastedernes høbade eller infrarøde saunaer ved hånden, så gør denne underværker.

Rigtig god fornøjelse.

Ingen Kommentarer

  Efterlad en kommentar

  Du kunne også være interesseret i...