I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#13 Tre produkter der pryder mig lige nu (og det ene blev jeg virkelig positivt overrasket over)

Det er ikke så tit, at nye hudplejemærker virkelig overrasker mig positivt. Men det har svenske Verso Skincare gjort. Især er jeg blevet små-afhængig af deres Super Facial Serum with Retinol 8, som jeg vitterlig synes gør min hud glattere, mere ensartet og spændstig. Det er blot ét af de tre produkter, som Fashion Post lokkede ud af mig for nylig, da de spurgte til mine skønhedsfavoritter lige nu. De to andre kan du få afsløret, hvis du klikker lige her (og ja, Chanel er indblandet). Rigtig god lørdag til jer.

2 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  26. juli 2015 kl. 21:45

  Klikker fluks videre! Elsker den slags artikler.
  Hvor køber man verso billigst?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juli 2015 kl. 12:27

  Dejligt, HeLene, og ja, tjek Verso. Det er virkelig godt.

  Jeg ved faktisk ikke, hvor man får det billigst. Jeg vil tro, at det er nogenlunde samme pris overalt. Du finder i al fald mærket hos Magasin og på Magasin.dk.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...