I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#12 Jeg har taget mig en kunstpause (bogstaveligt talt!)

Har du hørt om kunstterapi? Altså, anti-stress malebøger? Jeg har da tegnet Mandalas med min lille søn og også på et tidspunkt investeret i den lille Mindfull Malebog, som ligger rundt omkring på diskene i alt lige fra interiørbutikker til yogashops, men det var mest, fordi den er så fin. Forleden var jeg så i Arnold Busck i Helsingør, hvor de havde lavet en hel væg med disse anti-stress malebøger (for voksne) og jeg blev fuldstændig fascineret. Og købte en bunke af dem med hjem i sommerhuset, hvor jeg har siddet og hygget mig med dem og min søns farveblyanter. Det virker! Og i virkeligheden langt bedre – for mig – end at lægge meditationspauser ind. Der er noget helt særligt ved alle disse fantasifulde tegninger, man kan gå på opdagelse i, små ting, du pludselig opdager undervejs og ikke mindst blot dét at farvelægge indenfor stregerne. Jeg slår hovedet helt fra. Og så er de virkelig fine at have stående. Især er jeg ret glad for Johanna Basfords Secret Garden (i den engelske version – den er klart den smukkeste).

Men kunstpausen betyder ikke, at jeg har har holdt mig fra skønhedsprodukter. Klik ind i morgen og hør hvilke tre af slagsen, der hænger på mig lige nu (og det ene af dem blev jeg virkelig positivt overrasket over).

7 Kommentarer

 • Svar
  Karin V S
  24. juli 2015 kl. 16:52

  Kære Charlotte 🙂
  Åh hvor dejligt med ukunstige kunstpauser 😀
  Jeg har endnu et spørgsmål – den jade rulle du bruger i ansigtet, den har jeg anskaffet mig. Men hvor meget? Er fem strøg nok i hver ‘bane’ i ansigtet? En af mine skønhedspushere sagde at jeg skulle tage mindst tyve strøg og en anden foreslog de fem, så hvad siger du? Det er jo alligevel dig jeg lytter mest til 😀
  Knus Karin

 • Svar
  Karin V S
  24. juli 2015 kl. 16:58

  Hov glemte jo noget 😀
  Den kropsbørste fra Karmameju, den med kobber trådene, den er da noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!!
  Men samme spørgsmål som med jaderullen, hvor mange strøg pr bane?
  Jeg er lidt bange for jeg gør for meget, og det er jo heller ikke så smart 🙂
  God weekend til dig 🙂

 • Svar
  HeLene
  26. juli 2015 kl. 21:41

  Tak for bogtip! Den skal jeg ud efter!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juli 2015 kl. 12:19

  Kære Karin,

  Altså. Jeg ruller bare løs. Nogle gange bliver det blot nogle gange frem og tilbage, men når jeg har lidt mere tid, så ruller jeg, indtil jeg kan mærke varmen i huden. Til den får den dér særlige glød. Jeg kan ikke forestille mig, at man kan rulle for meget med jaderullen. Så rul til du mærker blodgennemstrømningen og varmen i huden. Og så på med en god ansigtsolie eller serum. Det er det bedste;)

  xCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juli 2015 kl. 12:23

  Ja, Karin, Karmamejus tørbørster bliver hurtigt fast inventar;) Dejligt at du synes om den. Ift. den med kobbertrådene, så må du gerne være lidt forsigtig i starten. Den kan godt være lidt hård mod huden, hvis du ikke er vant til det. Så føl dig frem og kør lidt forsigtigt over huden i starten til den har vænnet sig til det.

  Jeg fik på et tidspunkt en professionel tørbørstningsbehandling på Kurhotel Skodsborg af Kerstin Florians svenske hudplejeekspert. Af hende lærte jeg, at man ikke behøver mange strøg for at det virker. Hun lavede sådan nogle hurtige strøg med børsten og sluttede af med et lille ‘svijs’ ind mod lymferne (ved hoften og armhulerne). Det forsøger jeg at gøre efter om morgenen.

  Giver det mening?

  xCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juli 2015 kl. 12:24

  Dejligt at det kunne inspirere, HeLene!;) God kunstpause til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karin V S
  27. juli 2015 kl. 21:19

  Tak for hjælpen 😀
  Du er altid så god til at forklare og uddybe 🙂
  Knus

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...