I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

#12 Så er det nu, hvis du altid har drømt om at blive ballerina

Engang spurgte jeg Helena Christensen, hvordan hun holder sig i form. Boksning, tennis og ballet, lød svaret. I New York har ballet længe været en yndet træningsform og det begynder det også at være herhjemme. For hvem ønsker ikke en stærk krop og lange, smidige lemmer. For ikke at tale om lidt ekstra ynde. Jeg har været til barre-træning hos Camilla Malmberg på Kurhotel Skodsborg, og der fik jeg min sag for. For det er ikke bare noget med svanehænder og benvarmere, det er benhård træning. Jeg havde ondt i lår og baller i flere dage efter. Men jeg er vild med det. Og skulle du få lyst til at kaste dig ud i ballet-træningen, så tjek stjernernes og topmodellernes favorit-site Ballet Beautiful lige her – det er interaktiv ballettræning lige dér, hvor du befinder dig her og nu (og der er i øvrigt også en del gratis ballettræning at hente på Youtube). Du har i øvrigt både modeverdenen og skønhedsverdenen med dig (jep, ballettrenden har bredt sig de seneste sæsoner, så ifør dig Chanels Ballerina-lak, en chignon i nakken og transparente rober fra Burberry Prorsum, Chloé og Bottega Veneta).

2 Kommentarer

 • Svar
  Natascha
  23. juli 2015 kl. 15:13

  Kære Charlotte. Lige et spørgsmål, der ikke er relateret til dette indlæg. Jeg så for nylig en video med dig på Youtube, hvor du anbefaler Youngbloods mineral foundation. Jeg ville i den forbindelse høre om du har nogen erfaringer med Tromborgs mineral pudder? Jeg har selv brugt Youngblood i mange år og er glad for det, men overvejer at prøve Tromborgs. Jeg har dog hørt at Tromborgs har flere lysreflekterende partikler og derfor giver mere ‘shine’ end Youngbloods, som er mere matterende. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juli 2015 kl. 12:15

  Kære Natascha,

  Undskyld sent svar. Mineralpudder er – ligesom mascara og kærester – en meget personlig sag. Og smag. For mig er der, uanset hvor mange mineralpuddere, jeg har prøvet, ingen der er lige så god og naturlig som Youngbloods. Jeg vender altid tilbage til den, og det er klart med den, at jeg får flest komplimenter for min hud. Så jeg er lidt forudindtaget, når det kommer til mineralpudder;)

  Men det kan sagtens være anderledes for dig. Hør dem evt. om du kan få en lille prøve med hjem, så du kan se på egen hud, hvilken af dem, der passer bedst til dig. Det er altid en god idé at teste før du køber.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...