I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

10 spørgsmål til professoren (dét har I spurgt om og her er svaret)

Sidste indlæg handlede om – blandt andet – vigtigheden af ansigtsmassage. Og skal vi lige blive i den et øjeblik, så ved I, at min ultimative favorit til det formål, er ansigtsrullen. Jaderulle, rosenquartzrulle, ametystrulle – du bestemmer selv, hvilken der er bedst for dig. Men hvad hvis nu du ikke lige ved, hvilken det er? Eller er stødt på tendensen et hav af gange på det seneste uden helt at vide, hvorfor det er godt?

Og hvad hvis nu du ikke ved, at rigtig mange af ansigtsrullerne er af yderst tvivlsom karakter (nej, en jaderulle skal ikke knirke og den skal heller ikke rasle, når du ryster den lidt fra side til side, men det er næsten det mindste af det)? Eller ikke helt ved, hvordan du ruller bedst eller hvordan du renser den?

Skal den være varm eller kold, og hvad betyder dobbeltrulning?

Jeg har samlet de mange spørgsmål, I har om ansigtsruller, i en lille videoguide-kavalkade. Den finder du lige her.

Der er otte videoer om ansigtsruller, og de er på omkring et minut hver (et par af dem er lidt længere), så smæk benene op (du har garanteret fortjent det), hav en kop te indenfor rækkevidde (hvis du ikke allerede har en yndlingste, kan jeg varmt anbefale denne) og få svar på alt, du har brug for omkring de famøse ansigtsruller som også Eurowomans skønhedsredaktør Marie Lodberg er faldet for (hun ruller selv med min rosenquartzrulle – find den her)

Rigtig god søndag aften til alle.

11 Kommentarer

 • Svar
  Mia
  18. juni 2018 kl. 14:38

  Jeg købte en jaderulle ved dig for et par år siden og er super glad for den. Men kom til at tænke på, kan den blive for gammel?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   18. juni 2018 kl. 20:08

   Kære Mia,

   Hvor dejligt at høre. Det er jeg glad for;) Og nej, den kan ikke blive ‘for gammel’. Men den bliver slidt ved brug, og en jaderulle holder i gennemsnit et par år, hvis man bruger den ofte. Så længe den ruller fint og måske får et lille dryp olie i ny og næ (der, hvor stenen er sat på armene), så brug endelig løs.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  18. juni 2018 kl. 20:18

  Hej Charlotte. Har nu set alle videoerne om jade rullen og er overbevist 🙂 jeg må ha bestilt en. Som du sagde kan de jo det samme og først havde jeg tænkt at det ho ligeså godt kunne være den grønne som jo er den billigste . Men den lyserøde er så smuk at se på og vil glæde mig over at se på den hver gang den skal bruges så det er den det bliver. 🙂 lige nogle spørgsmål. Jeg vil bruge den efter min hudpleje rutine og tandbørstning om aftenen. Ja nok lige inden sengetid. Men når det så er ovenpå min a vitamin booster fra BP eller olie så skal den altså så bare tørres af med en våd klud . Hver gang skal den tørres af ikke ? Og jeg kan vel ikke rulle for meget vel 🙂 så det er vel når man lige synes at tiden er til det. Og et spørgsmål til muti solcremen til ansigtet. Mangler en ny dagcreme og tænker at jeg vil skifte den ud med solcreme her i sommer. Kan jeg ikke fint det med denne her ? Den med faktor 30 🙂 Du ser forøvrigt så pæn ud på dine videoer 🙂 hvad er det for en fin t shirt og kimono ? Du har på 🙂 Kh. Tanja . Overvejer stadig at bestille jubilæums bogen( selvom jeg har den i forvejen men synes jo læbestiften ser SÅ fin ud. Er den bare den helt rigtige sommerfarve?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. juni 2018 kl. 12:25

   Hej Tanja,

   Tak for dine hilsner og spørgsmål. 1) Hvis du følger den traditionelle ansigtsrulle-filosofi, skal du vælge den sten, der tiltrækker dig mest. Det er den, der giver dig mest af dét, du har behov for. Hvis det er rosenquartzrullen, så synes jeg, at du skal vælge den. 2) Jeg synes ikke at du skal bruge den ovenpå A-vitamin. Det tror jeg ikke, vil være godt for stenen. Men du kan sagtens bruge den sammen med din ansigtsolie, og rigtig mange af de dygtige behandlere bruger den netop ovenpå olie eller serum til at sluse ingredienserne ind. Selv kan jeg bedst lide at bruge mine ansigtsruller på en helt tør, ren hud. Se hvad der passer bedst for dig. 3) Der ligger en folder med alle mine ansigtsruller, der indeholder alt, du har brug for at vide, også mht. vedligeholdelse af den. 4) Nej, man kan ikke rulle for meget. Men man kan rulle for hårdt. Det er ikke meningen, rul blot med et blidt, men fast greb. 5) Jo, du kan sagtens skifte din dagcreme ud med MUTIs solcreme til ansigtet. Den indeholder masser af vitaminer, mineraler og næring, og udgør det absolut for en dagcreme. 6) Tak for kompliment;) Kimonoen er en gammel vintage-silkekimono og T-shirten er Alexander Vang. 7) Jeg synes, at den hindbærrøde læbestift, der kommer med jubilæumsbogen er superfin og ja, den helt perfekte sommerfarve. Bærfarver er den nye rød;)

   KH Charlotte

 • Svar
  Tanja
  19. juni 2018 kl. 08:13

  Hej Charlotte. Har tænkt så meget på sådan en rulle så nu må det være. De er smukke alle 3 men den lyserøde vil jeg glæde mig over at kikke på hver gang jeg bruger den 🙂 dvs at jeg kan ikke rulle for meget vel ? man må bruge den når man lige synes tiden er til det. Tænker jeg vil bruge den inden sengetid om aftenen. Efter min BP a vitamin booster. Og så tørrer man den simpelthen bare lige af med vand efter hver brug. Men vel ikke hvis huden er helt fri for creme ? Bruger du selv din hver dag? Muti solcremen med faktor 30. Kan den fint være en erstatning for almindelig dagcreme her i sommer ? Eller hvad tænker du om det. Mangler nemlig snart dagcreme og har tænkt kun at bruge solcreme istedet efter min serum . Forøvrigt er du altså bare SÅ pæn på dine videoer om jaderullerne 🙂 din grå bluse og kimono. Hvilket mærke er det mon? Og et sidste spørgsmål. Den der beauty butter du spiser på ristet brød på et af billederne på Instagram. Kan det købes i DK. Synes ikke jeg kan finde det nemlig. Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. juni 2018 kl. 12:26

   Hej Tanja,

   Jeg har svaret på dine spørgsmål ovenfor. Beauty Butter fås ikke i Danmark, desværre, så du må kigge efter det på din ferie;)

 • Svar
  Tanja
  19. juni 2018 kl. 08:15

  Mærkeligt. Kan se at det spørgsmål jeg stillede mandag aften først er kommet frem her til morgen ?kunne nemlig ikke se det tidligt imorges og måtte så skrive igen. Nå men nu har du ihvertfald lidt spørgsmål fra mig. Håber det er ok 🙂

 • Svar
  Tanja
  19. juni 2018 kl. 08:39

  Forøvrigt din røde bluse på gua sha videoen ? Må jeg også spørge på hvor den er fra og så er det vel også sådan med gua sha at de også kan købes i forskellige kvaliteter ikke? Har ikke sådan en så den skal også overvejes som en fødselsdagsgave til mig selv i næste uge. Har min tørbørste fra karmameju. Kan disse to sagtens kombineres? For den vil jeg ikke undvære 🙂 kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. juni 2018 kl. 12:28

   … det er faktisk en kjole. Fra H&M;) Og ja, akkurat som med ansigtsrullerne skal man se sig for, når man køber Gua Sha’er. Mine er håndlavede efter mine egne mål og ønsker, og lavet med både god karma og god etik. Du kan sagtens kombinere tørbørste og Gua Sha (hvis du har tid til begge). Tørbørstning er typisk om morgenen, fordi det samtidig giver et boost og energi til kroppen. Gua Sha’en bruges ofte om aftenen. Men igen, gør det, der passer bedst for dig.

 • Svar
  Tanja
  19. juni 2018 kl. 10:41

  Hej Charlotte. Har haft skrevet en kommentar til dette 2 gange. Er mine spørgsmål forsvundet :)?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. juni 2018 kl. 12:29

   … og nej, de var ikke forsvundet. Jeg besvarer alle kommentarer så hurtigt, det er muligt;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...