I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

[challenge] How to speak Gua Sha

Okay, ladies. Kært barn har mange navne, og Gua Sha’en har endnu flere. Det er nemlig ikke småting, den bliver kaldt, når I kommer herned til os i pavillonen. Så nu synes jeg, at det er på tide, at jeg lige yder en hjælpende hånd, så I ikke skal stå dér og brække tungen. Og faktisk er det lige ud af landevejen (sort of). Gwa Sja. Eller Gva Sja, hvis det ligger bedre i munden for dig.

Og nu vi er ved den lille sorte vidundersten, så laver jeg lige nu en Gua Sha Challenge ovre på Instagram, i min Instastories, hvor jeg de næste fjorten dag dagligt holder jer til Gua Sha-ilden. Det tager nemlig kun et par uger at se en forskel med Gua Sha’en (flapperarme, buler på lår og baller), så du kan sagtens nå det til ferien, hvis du starter nu.

Men det kræver, at du tager den ud af æsken og op af posen og kommer i gang. Og nogle gange har man brug for et lille skub, og det er dét, jeg giver i de næste fjorten dage, sammen med en masse tips til at få mest muligt ud af den lille sten.

Du er mere end velkommen til at være med. Det er blot at følge med på min Instagram i Stories. Det er  lige her.

Er du ikke allerede med på Gua Sha-bølgen, så kaster du dig ind i kampen lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...