I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
efterårs skønheds sysler
Ilovebeauty tips

10.000 af jer har allerede modtaget denne i dag

Hvis du er på min mailingliste, har du allerede modtaget – i dag – listen med 10 af mine favorit-efterårs(skønhedssysler), der hjælper mig (og måske dig) ned i gear. For der er noget helt særligt ved efteråret. Efter en varm sommer med energi og masser af udeliv er det tid til at trække sig lidt tilbage. Og nej, det er ikke (kun) en god undskyldning for at smide sig i sofaen.

Ifølge kinesisk filosofi (og min yogalærer) er efteråret årstiden for at styrke vores grounding og lunge-chi, herunder huden som i kinesisk medicin anses som vores tredje lunge. Og hvad kan være bedre end fine små skønhedsritualer til at nære krop, hud og sjæl?

I dagens mail får du 10 af mine små favorit-skønhedssysler lige til at kopiere, hvis du skulle få lyst til at gøre nogle af dem efter. Der er alt lige fra opskriften på den (fantastiske) lavendel-lemonade, jeg fik i Paris og hvilket vitamin jeg altid tilføjer til min hudpleje i sæsonovergange til at gå en smule mere digital detox. Der er lidt om figner, noget om hår, et tip om at bade i te og så er der noget om håndskrevne kort.

Får du ikke allerede mails fra os, så kan du læse dagens mail lige her. I den finder du også et link til tilmelding, så de lander direkte hos dig fremover.

Husk at vi har udvidet vores åbningstider og derudover holder åbent i efterårsferien i den lille skønhedspavillon – for første gang og på mange opfordringer. Så du kan sagtens slå et smut forbi, hvis du mangler noget eller blot gerne vil have et tip eller råd med på vejen. Du er mere end velkommen til at kigge forbi onsdag, torsdag og fredag mellem 11-17.30 samt lørdag mellem 11-15. Fremadrettet holder vi åbent hver lørdag.

Rigtig god læselyst.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...