I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kan man mindske fedt på maven ved at rulle sig i ansigtet?

Shit, altså (ja, undskyld mit sprog). Men det er det eneste rigtige udtryk, jeg kan finde lige nu på alle de (personlige) henvendelser, jeg har fået fra jer efter jeg her i eftermiddags lagde noget op på Instastories omkring sammenhængen mellem kæbespændinger og fedt på maven. Det forlyder nemlig at netop kæbespændinger kan medføre mere fedt på maven (og vice versa). Det er der faktisk en virkelig god og logisk forklaring på, så hold dig til, selv om det måske kan lyde mærkeligt. Jeg skal nok forklare nærmere.

Men det var egentlig ikke så meget den sammenhæng, der fik mig til at komme med udbruddet. Det var mere alle de henvendelser bagom på Instagram, jeg har fået fra jer om kæbespændinger. Hold da op, der er mange kvinder, der døjer med både kæbespændinger og alskens bivirkninger af dem. De er mange, bivirkningerne. Det skal jeg også nok komme ind på, men kort fortalt taler vi alt fra søvnløshed og skæve hofter til føromtalte fedt på maven. Det er der også en forklaring på.

Jeg har selv en gevaldig tendens til at bide sammen, når jeg har travlt og der er noget, jeg skal nå. Det tror jeg, at mange (kvinder) kan genkende. Det hævdes også, at kæbespændinger kan handle om at bide noget i sig, altså ikke at få tingene sagt. Det er der måske også nogen, der kan nikke genkendende til. At vi generelt sidder alt for meget ned, bevæger os for lidt og har skuldrene for langt op om ørene, når vi sidder med vores telefoner, har absolut også noget med det at gøre.

Faktisk var det sådan, jeg stiftede bekendtskab med jaderullen i første omgang. Det er 7-8 år siden at jeg lod mig fortælle af en kinesisk behandler, at netop jaderullen var eminent, hvis man har tendens til at spænde i kæberne. Jeg har rullet lige siden. At den samtidig skulle vise sig at have en lige så eminent virkning på min hud og glød, var jo kun en kæmpebonus, og det er derfor absolut ikke tilfældigt at jeg har valgt at få lavet mine egne ansigtsruller og Gua Sha’er i dag. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige versioner de sidste 7-8 år og ved præcis, hvad der virker (og mindst lige så vigtigt, hvad jeg aldrig ville lade komme i nærheden af min hud).

Men det var dét med fedtet på maven, vi kom fra. Måske er det netop min grundighed med jaderullen de sidste mange år, der gør, at jeg ikke døjer så meget med det (og jeg holder mig ellers ikke tilbage med god mad – sund mad, bevares, men god mad). Det skal jeg nok forklare nærmere næste gang, du klikker ind. I mellemtiden kan jeg kun varmt anbefale at finde din ansigtsrulle eller Gua Sha (for den kan du også bruge) frem fra gemmerne og komme i gang med at mindske de kæbespændinger. Hvis du mangler inspiration her og nu, er du velkommen til at klikke dig ind på min Instastories.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...