I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Your best hair yet

Hvis du er en af de heldige, der fik fingre i vores adventsboks, har du allerede stiftet bekendtskab med (og efterspurgt) dette unikke hårprodukt. Eller rettere, hovedbundsprodukt, for at være helt præcis.

Vi går nemlig mindst lige så meget op i hovedbunden, som vi gør det i håret, og vores filosofi er helt klar. Dit hårs sundhed begynder i hovedbunden, der danner grundlag for hvor stærk og sundt dit hår vokser ud.

Den filosofi deler vi med Uka, der i den ånd har skabt denne rensende og yderst vanedannende kur til din hovedbund.

Deep & Light Scalp Cleansing er en dybderens som sørger for at holde din hovedbund i balance. Huden i hovedbunden er nemlig af samme kaliber som den i dit ansigt og kan lige så vel overbehandles og tilstoppes, hvad der gør hovedbund og hår fedtet, og fører til dårligere forhold for hårvækst. Når du masserer produktet ind føles det rensende, nærmest kølende og opfriskende, takket være en helt mild duft af eukalyptus, pebermynte og tea tree-olie. Fornemmelsen bagefter er helt rent, let hår og en hovedbund, der kan ånde og føles behagelig og i balance. Effekten varer faktisk overraskende længe.

Flere af jer, der prøvede den i adventsboksen, skrev sågar, at det var jeres bedste hårdage til dato efter I havde brugt den.

Den er på hylderne nu. Men det er ikke det hele. Den har nemlig fået selskab af et par andre helt unikke hårprodukter, som vi har ventet tålmodigt på at kunne præsentere for jer.

Her er de – og med fare for, at du falder for hele serien, så vil vi blot sige. Klik ind. Don’t miss. Dit hår vil takke dig for det.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...