I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Yeah, vi har fødselsdag

Det fejrer vi, ikke kun med den særlige fødselsdagsboks, som blev revet væk på 4 minutter i tirsdags – nej, vi fortsætter festivitas’en med små daglige treats, der følger med, når I shopper jeres yndlingsprodukter.

Og vi starter ud med noget af det fineste, jeg ved, nemlig Diana Vreelands parfumer.

Faste læsere vil kende min forkærlighed for Diana Vreeland, der er en af mine absolutte yndlingsredaktører nogensinde. Det var hun på Harpers Bazaar og Vogue, og jeg kan varmt anbefale de bøger, der er skrevet om hende (selv har jeg slugt dem alle med stor fryd). Derfor er det netop én af dem – bøgerne – du får med i dag (og ugen ud), når du køber en Vreeland-parfume (lige nu har jeg selv et crush på Smashingly Brilliant og Simply Divine, som også er Gun-Britts yndlingsduft).

Akkurat som at Diana Vreeland ikke var en hvilken som helst kvinde, er parfumerne heller ikke hvilke som helst dufte. Diana Vreeland var af den tid, hvor man sagde tingene ligeud. Hun elskede parfumer og dufte og havde altid et Rigaud-duftlys tændt på sit kontor. På egen hud foretrak hun en ren og kraftfuld herreduft, og altid en duft med karakter.

Gør dig selv den tjeneste at kigge forbi os i pavillonen og prøv dem, hvis du ikke allerede har gjort det. Og har du allerede en (eller flere) yndlingsdufte blandt dem, så slå til nu, hvor du får bogen med som en ekstra gave.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...