I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Nåede du ikke at få fingre i fødselsdagsboksen?

Så kan vi glæde dig med, at vi har alle produkterne fra beautyboksen på hylderne i pavillonen og online. Her kan du vælge lige præcis de af produkterne ud, der var noget for dig.

Var det det islandske badesalt med tang, lavendel og geranium, du havde forelsket dig i? Find dét (og to andre fine badesaltsvarianter) her.

Drømte du om at se, om Lebons økologiske Le White-tandpasta vitterlig kunne tage år af din alder? Så test den her. Måske var det Balm Balms fine Frankincense-ansigtsolie, der vakte din nysgerrighed (jo, frankincense kommer du til at høre rigtig meget mere om)? Så kom på forkant her.

Det kunne også være Amlys legendariske Radiance Boost Mist, der trak (det skulle næsten være underligt andet, den er yderst vanedannende) – fortvivl ikke, vi har den lige her – eller lavendel-læbescrub’en, der giver bløde, smukke, fyldige læber (find den her) og manicure-ritualet som Kure Bazaar blev berømt for, da de åbnede deres neglebar hos Bon Marché i Paris.

Måske var det det usynlige pudder fra Kjær Weis, der er sådan en slags blotting paper blot i en langt mere indtagende (og økologisk) form, der vakte din interesse? Prøv det her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar