I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

What are the odds …

I mandags fik vi endelig besked om at vores længe ventede Slim Cera Plus+ var landet i Paris og videresendt til os. Vi kunne næsten ikke få armene ned, for I har været så tålmodige (og det har vi også, hvis vi selv skal sige det). Ting tager desværre længere tid her under Covid-19, hvad enten det drejer sig om råvarer eller transport, og med Slim Cera Plus+ har vi været ramt af begge dele.

Det tager normalt en dag eller to fra Paris til Kronprinsessegade, og vi sad klappede og klar til at sende ud til den efterhånden virkelig lange venteliste vi har på den famøse japanske opstrammer-rulle.

Da de ikke var landet onsdag tjekkede vi op. Dele af taget i det transit-lager i Tyskland, hvor rullerne nu står, er faldet ned (heldigvis ikke i den ende hvor vores ruller står) og alt er forsinket. What are the odds? (hvis du har hørt om Merkur i retrograd så må dette vist siges at være et textbook-eksempel på netop dét).

Så nu venter vi. Og dette indlæg er blot for at sige til alle jer der har skrevet til os den sidste uge og fået fortalt at den er lige på trapperne – well, Tyskland er i al fald tættere på end både Japan og Paris. Vi lover at skrive ud til ventelisten det øjeblik de lander hos os (vi skriver ud i den rækkefølge I har skrevet jer på ventelisten, så de der har stået længst også først får mulighed for at erhverve sig én).

Er du gået glip af hele hypen omkring Slim Cera Plus+? Så læs med her<< (og lad mig sige det som det er – den er worth the wait).

NOTE: De er landet. Endelig. Få huden i din her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...