I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Julie Fagerholt nævner også en anden ting i Eurowoman

Nemlig værdien af varme bade: Efter en lang kold dag elsker jeg at slappe af med et bad er et af hendes skønhedstips, og selv om det måske kan lyde banalt, så skal du vitterlig ikke underkende værdien af et varmt bad. Både for at få varmen i en kold tid (både bogstaveligt og i overført betydning) og for at rense dagen af inden søvn.

Da vi tog Verdant Alchemys fine badesalte og badeolier på hylderne i sin tid handlede det netop om grundlægger Viviens egen vej til at bade sig i balance. Hun gik ned med stress i reklamebranchen og fandt sin vej med mineralske bade.

I lyset af et yderst uvant tid for rigtig mange af os er bade omend mere relevante, hvad enten der er tale om karbade, brusebade eller fodbade. Baderitualer er det nye (hjemme)spa til at berolige både krop, hud og sjæl, og vi søger på badesalte, badeopskrifter og baderitualer som aldrig før.

Det kan jeg godt forstå.

Jeg har altid brugt bade som beroligelse og meditation (og også i varmere vand end eksperter anbefaler, men hey, det er min guilty pleasure) og altid tilsat mineralsk badesalt. Lige nu er denne min favorit – lidt som en vitaminpille i badeformat – men jeg er også til stor fals for vores eget Epsom Salt blandet med rosen-skønhedste eller hvad du ellers måtte have i skabet.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...