I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Weekend treat (læs med hvis du godt kan lide at få lidt ekstra med i posen)

NOTE: Vær opmærksom på at gaven bliver lagt automatisk og synligt i din kurv, når du shopper for over 799 kr. hos os. Det gør den så længe lager haves. Ligger den ikke synligt i din kurv, så er det, fordi vi desværre ikke har flere tilbage.

For nylig havde vi fint besøg af Kerry & Lisa fra Amly, der, over hyggelig Afternoon Tea, bød ind med masser af viden og tips om alt fra, hvordan små rutiner kan skabe bedre søvn til det helt særlige mineralrige kildevand, der danner basis for alle deres produkter. Det var en udsøgt fornøjelse – også for os.

Der var kun plads til en mindre sluttet skare og mange flere af jer ville gerne have haft fingrene i både event og Amlys fine produkter.

Det er der mulighed for nu.

Denne weekend forærer vi dig nemlig en travelsize af et Amly-produkt som gave, når du shopper for 799 kr. hos os online. Amlys travelsizes er yderst attraktive. Vi taler betydelige størrelser på 5-15 ml og med høj værdi på flere hundrede kroner. De er perfekte til at stifte bekendtskab med mærket, skulle du ikke allerede have gjort det, eller til de mange kommende helligdags-miniferier eller sommerferien.

For de store fullsizes kan være tunge at slæbe med rundt, især hvis du – som jeg – aldrig viger fra krukken med Deep Cleansing Balm eller flasken med Radiance Boost. Den nye Floral Water Eye Creme er jeg også stærkt forfalden til, så den har også altid plads i kufferten. Åh, og den nye bodyoil, der trænger ind i huden med blot et enkelt strøg, så du ikke skal stå dér i sommervarmen og rode med olier (og travelsizen er to die for, jeg siger det bare).

Så dette er blot en høflig servicemeddelelse om at holde dig til denne weekend, hvis du alligevel står for at skulle købe nyt hos os. Den fine travelsize bliver automatisk og synligt lagt i din indkøbskurv, når du køber for 799 kr. eller mere online. Det gør den sålænge lager haves.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...