I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi hvisker jer lige i øret, at denne er tilbage for en kort bemærkning

… at denne yderst attraktive boks er tilbage på hylderne for en kort bemærkning. Sidst blev de revet væk på no time, men nu er det lykkedes os at få fingre i et lille parti mere. Vi taler det ultimative kit til pleje af dine vipper og bryn.

Lad os bare få tallene på bordet. En undersøgelse viser, at kvinder verden over bruger mere end 30 milliarder kroner om året på vippeprodukter. Jo, den er god nok. Vippe-extensions, super-mascaraer, vippebukkere, lash lifts, you name it.

Der er nærmest ikke dét, vi ikke gør, for at få lange, tætte og fyldige vipper. Og smukke bryn til at indramme dem, nu vi er ved det.

Alligevel behandler vi ikke vores vipper (eller bryn) særlig pænt. Vi sover med mascara på, gnider hårdt når vi så tager den af, klemmer hårdt med vippebukkere, farver og limer ekstra hårstrå over de fine vippehår. Og mens vi passer på både hud og hår i solen, må bryn og vipper klare sig selv.

Så er det på plads. Og måske tid til at gøre noget ved det.

Der er selvfølgelig de lavthængende frugter, der handler om at sikre, at du renser din hud og dine øjne hver eneste aften, inden du går i seng. Også når du har fået for mange Espresso Martinis. Derudover kan du give dine vipper en pause fra farvning, styling, bukning og extensions, så de kan komme tilbage i egen god form.

Og så kan du lade dem få samme gode pleje som du ville give dit hår og din hud, når de hænger lidt med hovedet. Derfor har vi sat denne fine Total Lash & Brow Beauty Treatment på hylderne. Det er en kæmpeboost til dine bryn og vipper, og hvorfor ikke bruge sommerferien til at give dem præcis dét.

Den fine æske indeholder vores bestseller-vippeserum, bestseller-brynserum og dertil et ekstraprodukt til at sætte prikken over i’et. Du kender måske allerede Optilash og Optibrow som virkelig effektive produkter, der giver et hurtigt og synligt resultat, og dét helt uden prostaglandin, som ellers findes i de fleste sera til bryn og vipper.

I stedet er de baseret på en helt særlig sammensætning af peptider og vitaminer, der vækker bryn og vipper til live, samt styrker de hår, der allerede er. Ud over det, taler vi blandt andet hyaluronsyre, biotin og og panthenol, og den formel har vist sig at give rigtig gode og synlige resultater, når du bruger dem dagligt.

Faktisk er produkterne så store bestsellers hos os, at vi eksklusivt har fået denne æske på hylderne, som indeholder, ikke kun de to populære sera – Optilash og Optibrow til henholdsvis vipper og bryn – men også den fine Opticare som giver pleje og styrke til begge. Den kan oven i købet bruges som både primer til vipperne og styling til brynene.

Grab’it before it’s gone.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...