I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

We spy – i Alt for Damerne

Vi har været yderst beriget med presseomtale i denne uge (tusind tak!) og der har været anbefalinger i ELLE og Alt for Damerne af både Vintner’s Daughter (bedste serum til glød), Real Purity (bedste deodorant til kraftpræstationer), Rowse Winter Body Oil (bedste duftkombination), Drift Off badesalt (bedste middel til at geare ned for dagen) og Activist Honey Mask (bedste maske til både rens, spot-treatment og fugt).

Og så var der særligt en virkelig fin anmeldelse i Alt for Damerne af Lesse Regeneration Mist (som vi også elsker) fra skønhedsredaktør Sine Gerstenberg, der … ja, læs selv her:

‘Solskader, frostbid, skærmhud … der er ikke det, som denne mist ikke kan klare. Måske fordi den er fyldt med antioxidanter som kollagenstimulerende gotu kola og blødgørende jojoba, måske fordi den også indeholder økologiske svampe såsom Turkey Tail Mushroom, der virker på hyperpigmentering, og Snow Mushroom, som er naturens effektive alternativ til hyaluronsyre. Uanset hvad: Den virker og er for mig pengene værd’.

Vi er helt enige – læs selv med her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...