I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vil du vide, hvad der er i boksen?

I går aftes, da alle vores fine gæster var gået, lavede jeg min lille ILOVEBEAUTY-buffetboks-video til jer. Det var mørkt (vores gæster var ikke til at smide ud) og i farten fik vi vendt telefonen på højkant, så – indrømmet – det er ikke min bedste videokvalitet ever. Det beklager jeg.

Til gengæld var jeg fyldt op af de bedste gæster, de fineste anekdoter (som at Signe Wenneberg altid har min rosenquartz-rulle med i bilen og så ruller hun, når hun sidder i kø eller inden hun går ind til møde, og at Cecilie Lassens mor altid har brugt rosenquartz-sten til at eliminere stråling), masser af skønhedstips og mini-Sarah Bernhardt-kager fra La Glace. Og det er jo ikke den værste base for at fortælle om de fine produkter fra aftenen, som du kan få med i denne beautyboks. Jeg kan afsløre, at den ikke har en ubetydelig værdi.

Vi lægger den op i morgen lørdag klokken 11.00. Vi har lavet 200 styk denne gang og håber derfor, at der bliver lidt længere tid til at få fingre i boksen end vanligt, hvor de typisk ryger i løbet af de første fem minutter, vi lægger dem ud. Men hold dig endelig til for en sikkerheds skyld.

Se filmen her. Og lad mig gerne vide, hvad du synes (ja, ikke om filmen, men om boksen).

12 Kommentarer

 • Svar
  Gitte Sonne Andersen
  7. september 2018 kl. 19:17

  You did it again… ovenud lækker boks, som enhver kvinde burde forkæle sig selv med.❤
  Håber jeg når det i morgen. Har været uheldig et par gange ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   7. september 2018 kl. 20:20

   Kære Gitte,

   Mange tak for din søde hilsen. Jeg er så glad for at den falder i smag. Og vi har lavet 200 styk denne gang, så der skulle gerne være mulighed for at få fingre i den. Jeg krydser for dig.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mia
  7. september 2018 kl. 20:37

  Åh hvor jeg håber at få én! Vil virkelig gerne prøve både vippeserum og Vichy – creme <3

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   7. september 2018 kl. 20:41

   Kære Mia,

   Tak for din hilsen, og jeg krydser fingre for dig. Der skulle gerne være nok til alle med 100 ekstra bokse.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anette Ninon
  8. september 2018 kl. 06:08

  Håber jeg når er det, kan desværre ikke være på netttet kl. 11,00 ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   8. september 2018 kl. 11:21

   Kære Anette,

   Åh, hvor ærgerligt. Og de er desværre allerede røget alle 200, selv om vi gjorde hvad vi kunne for at holde dem oppe så længe som muligt.

   Jeg håber, der er en til dig næste gang.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne H
  8. september 2018 kl. 11:19

  Kære Charlotte.
  Det var (!) da dén lækreste box! ♡
  Jeg kom først i tanke om den 11.01. Jeg lagde glad en box i kurven (og et bogomslag)
  kl 11.06 da jeg endelig fik tastet rigtig konto – ..udsolgt! Snøft…
  Men der må jo så være 200 glade mennesker 🙂
  Kh Anne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   8. september 2018 kl. 11:22

   Kære Anne,

   Tak for din søde hilsen, og ja, det gik (desværre) lige så stærkt som det plejer, selv om vi havde lavet 100 ekstra bokse. Det er vildt.

   Jeg håber, det lykkes for dig næste gang.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mathilde
  20. september 2018 kl. 10:29

  Øv, jeg nåede det desværre heller ikke!
  Hvornår kommer næste boks? Jeg tænker desuden det kunne være genialt hvis man kunne signe op/blive abonnement så man altid er sikker på den boks 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   22. september 2018 kl. 16:24

   Hej Mathilde,

   Tak for din hilsen, det var ærgerligt, at du ikke nåede det. Vi har ikke sat dato på en næste endnu, så hold øje herinde.

   Og tak for dit forslag om abonnement. Vi har faktisk netop valgt abonnement fra, da jeg ikke synes, at man skal være tvunget til at købe en boks, som måske ikke er noget for én, men derimod have mulighed for at vælge til og fra. Vi laver også lige nu et begrænset antal, så det ville hurtigt blive en lukket klub. Men hvem ved, hvad vi finder på fremover;) Alle forslag og tanker bliver lagt i bunken.

   De bedste hilsner, Charlotte

   • Svar
    Mathilde
    24. september 2018 kl. 22:11

    Hej Charlotte

    Tak for svar! Nu har jeg tilmeldt mig nyhedsbrevet inde på shoppen, så håber I vil sende et ud så snart I kender næste dato. Så er jeg ihvertfald klar ved tasterne 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. september 2018 kl. 07:46

  Kære Mathilde,

  Vi sender absolut ud, når næste beautyboks er klar;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...