I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Værsgo, vegansk vippeserum der virker

Det er ingen hemmelighed, at vippe- og brynsera er noget af det, jeg får allermest spørgsmål om på mine platforme. For hvem vil ikke have længere, tættere, fyldigere og smukkere vipper? For ikke at tale om bryn. Vippeserummet i ILOVEBEAUTYboksen i går var også en af grundene til, at den – trods 100 ekstra bokse, altså 200 i alt – røg lige så hurtigt som den plejer.

Der er en grund til, at jeg ikke har haft det på hylderne hos mig tidligere. For der er i øjeblikket en diskussion blandt eksperter omkring prostaglandin som jeg tager ret alvorligt. Og da langt de fleste sera til bryn og vipper er baseret på denne ingrediens, har jeg valgt at takke nej.

Men så mødte jeg Antoine, der står bag det franske mærke Apot.Care og især kendt for en række enkelt-ingrediens-sera som du sammensætter alt efter dit behov. Og så står han også bag en vippeserum (Optilash) og brynserum (Optibrow) som er helt uden prostaglandin.

I stedet har han brugt en særlig sammensætning af peptider og vitaminer, der både vækker bryn og vipper til live, booster væksten og styrker de vipper, der allerede er. Foruden det patenterede polypeptid (en kombination af naturlige peptider) taler vi blandt andet hyaluronsyre, biotin og panthenol, og det har vist sig at have have rigtig gode – og synlige – resultater med op til 66% efter blot 28 dage, hvis du bruger dem dagligt. Og så er Optilash vegansk, klinisk dokumenteret og gennemtestet af franske eksperter inden for oftamologi og dermatologi og serummet er sikkert at bruge også under kemoterapi, graviditet, amning og ekstrem sensitivitet.

Fik du ikke fingre i ILOVEBEAUTYboksen i går, kan du stadig få fingre i vippeserummet her. Det er oven i købet ganske rimeligt i pris sammenlignet med øvrige vippesera på markedet. Og det er jo absolut ikke at kimse af. Det findes i øvrigt også som brynserum – se hele sortimentet her.

Fik jeg sagt at Apot.care er en Vogue Paris-favorit?

14 Kommentarer

 • Svar
  Laura
  9. september 2018 kl. 21:45

  Synes ikke, jeg har læst så gode anmeldelser. Virker det (brynserum)?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. september 2018 kl. 10:06

   Kære Laura,

   Tak for din hilsen. Og ja, jeg synes absolut, at det har en effekt – både på bryn og vipper. Derudover foreligger der virkelig gode kliniske tests på det. Du skal bruge det hver dag for bedste resultat, men så vil du typisk kunne se resultat på dine vippers kvalitet og længde allerede efter kort tids brug. Apot.care siger selv 28 dage, men da jeg testede i sommerferien, synes jeg allerede at det kunne ses efter et par uger.

   Hvor hurtigt du får resultater er meget individuelt. Vi har forskellig vækstcyklus, hårkvalitet og måder, vi behandler og slider vores (især) vipper på. Det gælder alle bryn- og vippesera, også dem med prostaglandin.

   Jeg har lige googlet lidt, og jeg synes, at der ligger ret fine anmeldelser derude?

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mia
  10. september 2018 kl. 10:30

  Hej Charrlotte, jeg har aldrig turde prøve købe dem grundet de skrappe ingredienser da jeg har meget sarte øjne. Men denne lyder da lovende! Tror du en stakkel som mig med meget sarte øjne kan tåle den? ;o)

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. september 2018 kl. 10:36

   Hej Mia,

   Tak for din hilsen. Der er stor forskel på at bruge denne og de øvrige vippesera, jeg har prøvet, der typisk svier og prikker. Denne kan du ikke mærke, og Antoine har sammen med et hold af franske øjenlæger testet den ift. sarte øjne, kontaktlinsebrugere, kemoterapi, graviditet, amning osv., så jeg vil vove at påstå, at såfremt du skal prøve en vippeserum, så skal det være denne.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Bettina
  10. september 2018 kl. 11:09

  Hej Charlotte.
  Fantastisk at det kan købes hos dig. Har ikke turde bruge de andre slags på vipperne, kun brynene men vil rigtig gerne bruge denne version fremover. Har du også den til brynene?
  Hilsen
  Bettina

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. september 2018 kl. 11:11

   Hej Bettina,

   Tak for din hilsen, og dejligt at det kan bruges. Vi har dem både til vipper og bryn – og i begge størrelser (til 3 måneders brug og til 6 måneders brug). Du kan se dem alle her: https://shop.ilovebeauty.dk/search?type=product&q=optilash

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lena
  31. oktober 2018 kl. 19:19

  Hej
  Kan den bruges sammen single lash ekstention?
  Den må ikke indholde olie.
  Mvh Lena

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. november 2018 kl. 08:19

   Hej Lena,

   Optilash kan bruges akkurat som du ville gøre det med andre vippesera, også til extensions. Derudover kan det trygt bruges til gravide og ammende, samt under kemoterapi.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Annette Hæstrup
  1. februar 2019 kl. 09:27

  Hej – jeg købte til både bryn og vipper for ca 14 dage siden og jeg kan allerede begynde at se en virkning. Det er altså dejligt. Hvordan er det egentlig – skal jeg blive ved med at anvende 1 gang om dagen når jeg har et tilfredstillende resultat – eller anbefaler du en anden form for vedligehold?? – Tak for dine fine råd generelt. Vh Annette H

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   2. februar 2019 kl. 10:54

   Kære Annette,

   Hvor dejligt at høre, mange tak for din tilbagemelding. Det er altid dejligt, når man hurtigt får resultat;)

   Som udgangspunkt skal du fortsætte med at bruge den dagligt for at bibeholde samme resultat. Men jeg har set mange, der efter 1-2 produkters brug, har sat ned til hver anden eller tredje dag for at booste og holde ved lige. Prøv dig evt. frem, når du har været igennem et par måneder.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne Sofie
  7. juli 2019 kl. 08:35

  Bare for at være helt sikker – denne må også bruges under graviditet? 🙂

  Mange hilsner
  Anne Sofie

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   7. juli 2019 kl. 20:19

   Kære Anne Sofie,

   Spørg endelig altid. Ja, den kan bruges under graviditet (og kemo, og alt andet, hvor du normalt ikke må bruge konventionelle vippesera).

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Stine
  19. oktober 2019 kl. 16:32

  Kære Charlotte,
  Mine øjne er meget sarte – det er først noget, der er kommet inden for de seneste år, så jeg er ikke helt vant til det.
  Men de bliver helt røde, når jeg fjerner make-up (har prøvet flere forskellige produkter), og det samme skete, da jeg begyndte at bruge vippeserum for noget tid siden. Jeg har brugt to forskellige, som er meget milde, men mine øjne har alligevel reageret ved at blive røde morgenen efter. I din beskrivelse skriver du, at man kan bruge denne ved ekstrem sensitivitet – tror du så at mine øjne ville kunne tåle denne på trods af ovenstående? 🙂
  Mvh. Stine

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   19. oktober 2019 kl. 16:56

   Kære Stine,

   Tak for din hilsen, og øv med dine øjne. Tjek evt. din mascara. Der har været en stor tendens til at mascaraer skal kunne både forlænge, gøre kraftigere og være ultrasorte på én gang, og en del døjer med sensitivitet på grund af det. Vi har Kjær Weis’ økologiske mascaraer på hylderne, som – hvis du ikke tåler andet – kan fjernes med vand. Det kan være, at denne kunne være noget for dig: https://shop.ilovebeauty.dk/products/kjaer-weis-mascara-black

   Mht. vippeserummet, så er det, vi har på hylderne, det mildeste, jeg er stødt på. Det er helt uden de ellers traditionelle (hormonforstyrrende)ingredienser, og det må bruges både under graviditet og kemobehandling (hvad de andre ikke må). Men om du tåler det, kan jeg jo ikke garantere. Det afhænger lidt af hvad det er, der giver dig en reaktion. Der findes jo desværre ikke prøver på vippeserum, men heldigvis er det, vi har, absolut ikke det dyreste. Og skulle det vise sig, at du ikke tåler det langs vipperne, så kan det bruges på brynene i stedet.

   Og ellers ville jeg nok personligt holde mig fra ekstra-produkter som netop vippeserum og unødig makeup, og i stedet blot køre med en helt enkel rutine.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...