I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vil du party matches?

Hvis du følger med herinde, er du måske en af de rigtig mange, der har benyttet sig af lejligheden til at blive shadematchet af Westman Ateliers ekspertteam. Vi har gjort det adskillige gange efterhånden og altid med virkelig stor succes, for hvem drømmer ikke lige om at have Gucci Westmans personlige ekspertteam til sin helt egen rådighed.

Nu er chancen der igen.

For vi går ind i en måned med masser af festivitas og arrangementer, og her kan det ofte være nødvendigt at gå direkte fra arbejde til fest uden at have tid til at klæde om eller tage et bad. Og faktisk kan et par velplacerede makeupprodukter som intet andet få dig i både festhumør og forvandle hverdag til fest på et øjeblik.

Lad fluks Westman Ateliers eksperter hjælpe dig.

De er verdensmestre i den disciplin, vi kalder ‘shadematching’ online, hvor de finder præcis de produkter og farver, der passer til dig. Highlighteren, der får din hud til at stråle. Eller eyelineren, der giver det dér lidt smudgy festlook (jo, den er god nok, Westman Atelier har lanceret en limited edition eyeliner, der glider perfekt over huden).

Alt, du skal gøre, er at sende et foto af dit ansigt i naturligt dagslys, og så vender de fluks tilbage med de 3 produkter, der tager dig direkte fra hverdag til fest i et snuptag.

Det er på tirsdag den 29. november mellem klokken 18-21, hvor de sidder klar på tasterne til helt eksklusivt at hjælpe vores søde kunder og læsere. Det foregår på Instagram og det er meget let.

Sådan gør du:

  1. Send et foto af dit ansigt/din hud i naturligt dagslys i en besked på Instagram til @westmanateliershadematch
  2. Skriv også meget gerne hvis du har specifikke ønsker
  3. Notér I Love Beauty, så de ved, hvor du kommer fra

De sidder klar live på tirsdag den 30. november mellem klokken 18-21 til at vende tilbage personligt på jeres beskeder, men du er mere end velkommen til at sende billede allerede nu, hvis det passer dig bedre (og så glemmer du det ikke).

Vi kan kun på det varmeste anbefale dig at benytte dig af lejligheden til at få personlige one-on-one makeuptips af et af de dygtigste makeupteams.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...