I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It’s back

Nu er vores smukke, sorte håndlavede Gua Sha tilbage på hylderne. Og ja, gode ting tager tid, for vi går nemlig rigtig meget op i, at vores sten skal være lavet på klassisk manér og i samme natursten som de sten, de professionelle kinesiske Gua Sha-terapeuter bruger i deres behandlinger.

Vores sten er slebet i hånden og ligner derfor ikke de industrislebne sten, du finder mange steder. Derfor vil du opleve, at stenene kan have årer, størrelsesforskelle og strukturforskelle akkurat som natursten har det. Det er i vores øjne en del af både charmen og virkningen. Sidstnævnte, virkningen, vil du hurtigt opleve, hvis du bruger stenen flittigt.

Du vil se en lille ændring i stenens form på disse nye Gua Sha’er.

Vi har, på anbefaling af de mange Gua Sha-eksperter, vi har frekventeret de sidste par år, skabt en lille runding i stenens ene ende. Med den kan du komme endnu dybere ned i fx cellulite, skulderspændinger, ryg og baller.

Samtidig kommer Gua Sha’en i en fin ny Gua Sha-purse, som vi har fået lavet særligt til os for at passe bedst muligt på din sten. Den er også yderst velegnet, hvis du har din Gua Sha med dig.

Lige i rette tid til at få på ønskelisten eller købe i gave til én, der har brug for lidt mere flow og fleksibilitet i kroppen (well, opstramning er også en stor del af det).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...