I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vil du med til modeuge? Det håber jeg!

I denne uge starter Copenhagen Fashion Week med alt hvad dertil hører af festivitas, shows, modeller, mode og ikke mindst backstagetips. Jeg glæder mig til at kaste mig ud i det (og vejret ser ud til at være med os) og til at dele lige præcis de ting, som jeg finder allermest interessante, med jer her på skønhedsbloggen. I morgen åbner jeg ballet sammen med trendmand Uffe Buchard (som jeg i øvrigt har arbejdet sammen med i mange år på Eurowoman – vi delte værelse, klædeskab og grin under de internationale modeuger i Paris og London blandt meget andet) med en eksklusiv Beauty Buffet for en håndplukket skare af cool danske kvinder. I den forbindelse har Uffe og jeg taget for os af skønhedsretterne, og et særligt udvalg af vores favoritter serverer vi i en lille kavalkade af Youtubefilm, som jeg selvfølgelig også lægger ud til jer. Stay tuned!

 

2 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  4. august 2015 kl. 21:06

  Spændende!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. august 2015 kl. 00:17

  Ja, HeLene – glæd dig til filmene. De er faktisk blevet ret gode (hvis vi selv skal sige det;).

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...